Rajno van Wilgenburg
Rajno van Wilgenburg Life 6 aug 2018

Manners Makelaar #48: De dikste huizen op Funda

Funda-en. Het is nog nèt geen werkwoord, maar liefhebbers weten direct wat we bedoelen: in een vrij uurtje door het aanbod van de website scrollen, zoekend naar de diamant tussen de grijze stenen. Want: dromen mag, toch? In deze rubriek selecteren we woningen op Funda die een binnenkijker waard zijn.

Meer Manners Makelaar na de klik.

Prins Hendriklaan 31, Amsterdam

Prijs: 5.400.000 euro. Bijzonderheden: dit appartement beslaat de gehele begane grond met toegang tot het souterrain. Excentrieke, doch stijlvolle inrichting, met twee grote slaapkamer en ruime tuin plus een eigen garage. Het appartement is te vinden in de prestigieuze Prins Hendrik Residence. Koop!

Funda Funda Funda Funda Funda

Overhoeksparklaan 124 + 2 PP, Amsterdam

Prijs: 2.600.000 euro. Bijzonderheden: de witte wanden zorgen voor ruim ogende kamers. Prachtig dakterras met uitzicht over het Amsterdamse IJ. Luxe keuken met wooneiland en een masterslaapkamer met ronde glazen wanden. Koop!

Funda Funda Funda Funda Funda

Herenweg 292, Vinkeveen

Prijs: 4.900.000 euro. Bijzonderheden: grote, moderne villa gelegen aan het water. Heeft een eigen boothuisje. Deze luxe woning beschikt over eigen wellnesscentrum compleet met sauna, luxe ligbaden en stoomcabine. Koop!

Funda Funda Funda Funda Funda

Duinvoetlaan 34, Wassenaar

Prijs: 3.695.000 euro. Bijzonderheden: luxe familie villa, met een authentiek uiterlijk en modern interieur. De luxe maison is gebouwd in 1918, heeft een gigantische tuin met terras en zwembad en is binnenshuis modern aangekleed. Koop!

Funda Funda Funda Funda Funda

Ringvaartweg 227, Rotterdam

Prijs: 3.495.000 euro. Bijzonderheden: de prachtige bouwstijl van dit appartement laat niets aan de verbeelding over. De schuinen glazen daken zorgen voor een prachtig lichtspel in de slaapkamers en de grote woonkamer is zeer modern ingericht. Koop!

Funda Funda Funda Funda Funda Funda Funda

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Manners Makelaar #48: De dikste huizen op Funda
Sluiten