Rajno van Wilgenburg
Rajno van Wilgenburg Life 30 jul 2018

Manners Makelaar #47: De dikste huizen op Funda

Funda-en. Het is nog nèt geen werkwoord, maar liefhebbers weten direct wat we bedoelen: in een vrij uurtje door het aanbod van de website scrollen, zoekend naar de diamant tussen de grijze stenen. Want: dromen mag, toch? In deze rubriek selecteren we woningen op Funda die een binnenkijker waard zijn.

Nieuwe Spiegelstraat, Amsterdam

Prijs: 3.680.000 euro. Bijzonderheden: een luxe loft gelegen op de begane grond. Ondanks de etage veel lichtinval. Prachtig, luxe inrichting. In de grote souterrain vind je de thuisbioscoop, slaap- en badkamers. Gelegen in het hart van de Amsterdamse binnenstad. Koop!

Dijkbeemd 11, Waalre

Prijs: 1.500.000 euro. Bijzonderheden: opmerkelijke stijl. Voorzien van moderne domotica toepassingen. Luxe inrichting en direct gelegen aan het water. Koop!

Beethovenweg 5 m, Noordwijk

Prijs: 1.999.000 euro. Bijzonderheden: waanzinnig uitzicht over de duinen en het strand. Het hoge plafond, wat loopt in een punt, zorgt voor veel ruimte. Prachtig moderne inrichting met een design-badkamers. Koop!

Bikbergerweg 26, Huizen

Prijs: 2.310.000 euro. Bijzonderheden: prachtige, luxe gezinswoning met een zeer groot perceel. Gelegen in het upper-class gedeelte van ‘t Gooi. Voorzien van een luxe zwembad aan een grote patio. Koop!

Sancta Villa, Liduinalaan, Noordwijk

Prijs: 1.599.000,- euro. Bijzonderheden: luxe vrijstaande villa uit het bouwjaar 2016. Gebouwd op het honderd jaar oude Landgoed Sancta Maria in Noordwijk. Heeft een mooie moderne inrichting met luxe woon- en badkamer. Koop!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Manners Makelaar #47: De dikste huizen op Funda
Sluiten