Manners Makelaar #46: De dikste huizen op Funda

Funda-en. Het is nog nèt geen werkwoord, maar liefhebbers weten direct wat we bedoelen: in een vrij uurtje door het aanbod van de website scrollen, zoekend naar de diamant tussen de grijze stenen. Want: dromen mag, toch? In deze rubriek selecteren we woningen op Funda die een binnenkijker waard zijn.

Grote Bickersstraat 100, Amsterdam

Prijs: 2.450.000,- euro. Bijzonderheden: gebouwd in 2002. Luxe spat er van af. Mooi uitzicht over het westelijk havengebied. Prachtige badkamers. Koop!

Churchill-laan 148 /hs, Amsterdam

Prijs: 1.545.000,- euro. Bijzonderheden: gelegen aan de gezellige Churchill-laan. Ruim ogende woning dankzij zijn hoge plafonds en witte wanden. Minimalistisch homedesign. Voorzien van een tuinhuis met stoomcabine. Koop!

Rembrandtweg 7 (Type EF), Noordwijk aan Zee

Prijs: 3.600.000,- euro. Bijzonderheden: toegang tot de gehele derde woonlaag. Prachtige, ruime kamers met veel lichtinval. Uitzicht en op loofafstand van het strand en de duinen. Koop!

Waaldijk 187, Ridderkerk

Prijs: 2.250.000,- euro. Bijzonderheden: Moderne bouwstijl. Voorzien van veel luxe extra’s zoals: een zwembad, sauna met stoomcabine, sportruimte, een gigantische tuin met eigen steiger. Koop!

Groen van Prinstererlaan 5, Wassenaar

Prijs: 2.950.000,- euro. Bijzonderheden: authentiek Hollandse bouwstijl van buiten met luxe en modern interieur. Vrijstaande villa met een gigantische tuin met daarin een jacuzzi en eigen zwembad. Koop!

 

Reageer op artikel:
Manners Makelaar #46: De dikste huizen op Funda
Sluiten