Manners Makelaar #45: De dikste huizen op Funda

Funda-en. Het is nog nèt geen werkwoord, maar liefhebbers weten direct wat we bedoelen: in een vrij uurtje door het aanbod van de website scrollen, zoekend naar de diamant tussen de grijze stenen. Want: dromen mag, toch? In deze rubriek selecteren we woningen op Funda die een binnenkijker waard zijn.

Meer Manners Makelaar na de klik.

Pieter de Hoochstraat 11 A1, Amsterdam

Prijs: 2.945.000,- euro. Bijzonderheden: stijlvol ingericht met oog op de moderne man. Voorzien van een bar en prachtige glazen wanden die de gehele ruimte nog groter laten lijken. Koop!

Willemsparkweg 204 A, Amsterdam

Prijs: 2.199.000,- euro. Bijzonderheden: hoogwaardig afgewerkt. Het appartement heeft een grote open keuken met luxe badkamer en daktuin. Koop!

Merellaan 1383 en 1385, Maassluis

Prijs: 2.100.000,- euro. Bijzonderheden: Prachtig en ultra-modern penthouse. Voorzien van luxe open ruimten, domotica (besturing vanaf smartphone) en zeer riante badkamer. Koop!

Ringvaartweg 173, Rotterdam

Prijs: 4.500.000,- euro. Bijzonderheden: deze villa is een combinatie van kunstgalerij en moderne woning, met een loungebar, professionele bioscoop, kantoor en wellness-ruimte in het souterrain. Koop!

Bierweg 47, Blaricum

Prijs: 4.985.000,- euro. Bijzonderheden: een luxe vrijstaand huis in het gooi. Omringd door natuur. Voorzien van een mooie patio met daarop een jacuzzi en groot, luxe binnenzwembad. Koop!

Reageer op artikel:
Manners Makelaar #45: De dikste huizen op Funda
Sluiten