Redactie
Redactie Uncategorized 14 aug 2017

Manners Makelaar #4: de dikste huizen op Funda

Funda-en. Het is nog nèt geen werkwoord, maar liefhebbers weten direct wat we bedoelen: in een vrij uurtje door het aanbod van de website scrollen, zoekend naar de diamant tussen de grijze stenen. Want: dromen mag, toch? In deze rubriek selecteren we vijf woningen op Funda die een binnenkijker waard zijn. Uiteraard voorzien van ons professionele makelaarspraatje.

Meeuwenveenseweg 12, Voorthuizen

Rust in de Randstad. En met rust, bedoelen we ook echt: rust. Deze droomboerderij is omringd door een enorm kavel. Buren zijn er simpelweg niet. Wie een droomboerderij zoekt, moet een beeld als dit in z’n hoofd hebben. Inclusief een moestuin, terras, stalling, vuurpit en ruime schuur. Koop!

Residence Rembrandt 84, Noordwijk

In de beroemdste villawijk van Noordwijk, tussen de duinen en met uitzicht op de Noordzee, vind je dit moderne appartement. Aan de kustlijn, aan de linkerzijde vind je één van de duurste huizen van Nederland, terwijl dieper in de duinen het voormalige huis van Freddy Heineken schuilt. Op nog geen paar minuten lopen vind je de prachtige kust en strandtent De Branding, waar het heerlijke vertoeven is. Het appartement is voor de liefhebber: minimalistisch doch stijlvol. Hoogtepunt is natuurlijk de keuken die in de muur kan verdwijnen. Koop!

Slotbos 5, Almere

In Almere geldt: veel voor minder. Minder dan Amsterdam, bijvoorbeeld. Nu is niet iedereen verzot op Almere, maar de villa’s die je hier kunt scoren maken de stad een stuk interessanter. Neem deze moderne villa bijvoorbeeld, inclusief zwembad en tig kamers. De inrichting is nu wat ze noemen ‘Almere Chique’, maar dat is aanpasbaar. De basis staat als huis. Koop!

Nieuwegracht 34 B, Utrecht

Een prachtig authentiek pand, met een modern randje. Zowel in het interieur als in het exterieur. Toch pakt het contrast heel goed uit. De warme elementen versus de uitgesproken kleuren en stijlen. Ook deels bruikbaar als kantoor. Koop!

Jacob van Lennepkade 19 II+III

Amsterdam op z’n best. Een pand om van te houden. Ruim, authentiek, Amsterdams verwarrend en voorzien van een heerlijke uitzicht over de gracht. Hier gaat het gemiddeld stadshart sneller van kloppen. Koop!

Reageer op artikel:
Manners Makelaar #4: de dikste huizen op Funda
Sluiten