Sander van den Berg
Sander van den Berg Stijl 29 okt 2018
Leestijd: 2 minuten

Manners lookbook: de look van op-en-top baas Tom Hardy

Sinds een tijdje kun je Venom in de bioscoop zien en voor iedereen die deze blockbuster al gezien heeft, is het duidelijk: Tom Hardy is een ongekende baas. Het lijkt er sterk op dat Venom ooit is geschreven voor een man zoals Hardy. Hij is een complete badass en dat komt mede door zijn stoere outfits.

Waar hij in Marvel’s Venom de helft van de tijd in een anti-heldenpak loopt (niet echt natuurlijk, is allemaal met de computer – snappen wij ook wel), zijn buiten de set Hardy’s outfits vaak buitenaards on point. De baas is niet alleen in charge over een mannelijke mannenlook, maar ook de baas over de gevoelens van velen vrouwen.

De kledingstijl van Tom Hardy

Het vrouwelijke geslacht wilt met hem zijn en de man wilt als hem zijn, dat idee. Aan dit eerste kunnen we niet veel doen, aan dat laatste wel. Laten we daarom eens wat harde looks van hem onder de aandacht brengen. Want wat gebeurt daar nou allemaal wat zo goed is?

Tom Hardy

Mannen associëren een maatpak nog vaak met stijf en ouderwets. Tom Hardy is het levende bewijs dat dat helemaal niet zo hoeft te zijn. Dit pak combineert klassiek en gedurfd door de krijtstreep in het marineblauwe pak, wat het geheel iets meer cachet en dimensie geeft. Op de première van Venom bewees hij dat hij zich misschien niet vaak in de pakken hijst, maar dat ‘ie het wel goed doet áls hij het doet. Inclusief, das, juwelen en een gelakte schoentjes.

Maar! Een paar dagen voor de premiere was er een ander persmoment voor Venom en toen liep ‘ie er zo bij. Kijk dat wijffie ongemakkelijk kijken: zij weet natuurlijk ook wel dat zij dit stijlgevecht verliest. Het is als David tegen Goliath, als Venom tegen een blond meisje. Oneerlijke strijd.

Deze look is natuurlijk über mannelijk. Een simpele tee, maar stoerder door de print. Een goed vallende jeans die ook weer een tikkie bruter is door de washing. De accessoires en tattoo’s werken ook niet tegen.

Zelfde idee. De outfit wordt gecomplementeerd door een bazige cap. Logisch natuurlijk, want hij is Captain Badass.

“Ja goedendag, spreek ik met Tom Hardy? Ik wil graag weten hoe ik er ook zo geweldig uit kan zien.”

“Ja hallo, lees gewoon artikelen op Manners. Doe ik ook.”

We sluiten af met het bewijs dat ook een meer dandy look de man uitstekend staat. Hij schrikt er zelf van.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Manners lookbook: de look van op-en-top baas Tom Hardy
Sluiten