Manners lookbook: de keurige look van Ryan Reynolds

Het ding dat de stijl van Ryan Reynolds onderscheidt van zijn maten op de rode loper is dat het gewoon echt voelt: het heeft niet het gevoel dat hij iets draagt dat door een stylist is uitgekozen. En het mooie is dat hij het er uit laat zien alsof het voor elke vent mogelijk is.

Bovendien heeft hij een uitstekende brillencollectie. Elke man die zegt dat Reynolds zich kleed is simpelweg een leugenaar. En daarom gaan we vandaag zijn looks delen. Want, dat verdient hij. Net zoals Tom Hardy: en niet omdat ze beiden zo af en toe in een (anti-) superheldenpak lopen. Ook niet omdat de mannen het goed doen bij de vrouwen, al is dat natuurlijk wel iets om mee te nemen in de overweging.

De stijl van Ryan Reynolds

Voordat we de beelden erbij halen, onthoud het volgende: de komende outfits zijn door Reynolds allemaal gedragen binnen een korte periode van Deadpool 2 promotie. De variatie in zijn looks is ongekend en elke look is stuk voor stuk on point.

Ryan Reynolds Look

Laten we aftrappen met de netste look. Wat zien we hier? Een pak dat tot in de kleinste dure vezel op maat is gemaakt voor de Canadees. Als die het compleet in het grijs had gehouden was er niks mis mee geweest, maar de schwung komt erin door voor een double breasted gilet in een mooie zandkleur te kiezen. Hij kreeg het bijna voor elkaar dat we eerst naar zijn outfit keken in plaats van de prachtige dame aan zijn zijde. Bijna hè.

Ryan Reynolds Look

En dit was een paar dagen daarna. Zelfde idee, maar iets meer casual. Grijs staat de man goed en dat is meteen een top voor jou: vind een kleur die jij onbeperkt kan rocken. Hier wordt de look gecomplementeerd door een fijn zittend gilet. Leuk weetje: hier werd net omgeroepen dat iedereen die zin had in Deadpool bij de Avengers zijn hand moest opsteken. Echt waar.

Iets meer casual

Ryan Reynolds Look

Kijk, daar is de bril waar we het al even over hadden. Deze outfit mannen, deze outfit is toch ideaal voor elke man. Voor wanneer je een avondje uitgaat met de vrouw, kleding gaat kopen in de stad of die kleine gaat aanmoedigen langs het veld. Ongelooflijk simpel eigenlijk; je kiest drie items die elkaar kwa kleur volledig aanvullen. Er is niet één item dat de show steelt (al zouden we graag dat leren jack over willen nemen), maar de complete outfit doet het ‘m.

Ryan Reynolds Look

Deze laatste look is dé look voor een avond cocktails lurken in de stad. Simpele, maar mooie broek en daarop deze keer wel een shirt als eyecatcher. Al zijn looks hebben gemeen dat ze bestaan uit gangbare, toegankelijke kleuren. Wat ons betreft is dát de les van vandaag. Kijk nou wat een blij ei.

Reageer op artikel:
Manners lookbook: de keurige look van Ryan Reynolds
Sluiten