Sander van den Berg
Sander van den Berg Stijl 12 mei 2019

Manners lookbook: Rock & Roll en Danish dynamite met Lasse Schöne

De beste stijl voor jou is jouw eigen stijl. Die rock je immers het best, puur en alleen al doordat jij je hier het lekkerst in voelt. Hopen wij dat je zo af en toe even op Manners kijkt voor wat extra inspiratie. Die inspiratie zoeken wij dan weer bij de beter gekleden onder ons. De sterren van de rode loper, de iconen in het werkveld. Ajax legende Lasse Schöne is er zo een.

Lasse Schöne scoort met zijn stijl altijd

Inderdaad, een legende. Want als de buitenlander met de meeste potten voor de recordkampioen en halve finalist in de Champions League gaat Lasse de boeken in. Dat hij er afgelopen woensdag niet helemaal lekker uitzag bij de 2-2 en misschien sowieso niet zijn beste match speelde doet hier geen afbreuk aan.

Er klinken geluiden dat dit toch wel het laatste seizoen is van de nummer 20 in Amsterdamse basis, maar die geluiden klinken er elk seizoen weer opnieuw. Wij hopen dat ‘ie in ieder geval bij Ajax blijft en we kunnen ons zo voorstellen dat de hele selectie dit hoopt, want zij – en wij – kijken ongetwijfeld nog wel eens af bij het fijne stijlgevoel van de Deen.

De Schöne Look

De look van Lasse Schöne valt het best te omschrijven als strakke silhouetten en (absoluut niet goedkope) basics, dit te allen tijden met een rock & roll twist. Behalve op het veld, al helpen zijn tattoos wel mee om ook op het gras helemaal het mannetje te zijn. Maar buiten de lijnen zien we Lasse vak in zwarte slim fit jeans, een T-shirtje en boots. Want dat ziet er niet alleen goed uit. maar dat zit ook lekker. Zoals Lasse zelf eens zei in een gesprek met Talkiesman: ‘Comfort is net zo belangrijk als de outfit zelf’.

Hoe ziet zo’n look er dan uit? Nou, een van zijn laatste posts op Instagram is een uitstekend voorbeeld. Met deze outfit is nog minder mis dan met ontbijt op bed voor je vriendin/vrouw/moeder/ op Moederdag. Kun je nagaan. De boots zijn ingeruild voor toffe sneakers van ETQ en de hoodie is gefixt door de Amsterdamse modezaak FOUR. Een zwarte denim kan je overal fixen, ook een beetje afhankelijk van budget, maar wij hebben niets te klagen over de jeans van Won Hundred.

A little relaxation before tonight #coffeetime #ajajuv #championsleague

52.7k Likes, 938 Comments – Lasse Schöne (@lasse.schone) on Instagram: “A little relaxation before tonight #coffeetime #ajajuv #championsleague”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Manners lookbook: Rock & Roll en Danish dynamite met Lasse Schöne
Sluiten