Manners Lookbook: leren variëren met Daniel Simmons op Instagram

De beste stijl voor jou is jouw eigen stijl. Die rock je immers het best, puur en alleen al doordat jij je hier het lekkerst in voelt. Hopen wij dat je zo af en toe even op Manners kijkt voor wat extra inspiratie. Die inspiratie zoeken wij dan weer bij de beter gekleden onder ons. De sterren van de rode loper, de iconen in het werkveld. Of, bij een van krachtpatsers onder de fashion gabbers on the gram: Daniel Simmons.

35.000 volgers voor Daniel Simmons

Daniel Simmons is een Engels meneertje die aardig weet hoe hij zichzelf in een fraai pakkie kan hijsen. Zijn stijl bungelt ergens tussen casual en dandy aan de ene kant en high-fashion streetwear aan de andere kant. Plus, Daniel is ook niet bang om van de ene op de andere dag compleet van outfit te veranderen. Waarom zou ‘ie ook? Hij verdient er immers zijn centen mee om op Instagram een verscheidenheid aan mogelijkheden te laten zien.

Een van de dingen die wel in veel zijn outfits terugkeert, is de kleurkeuze: de Brit houdt van natuurlijke kleuren. Beige bijvoorbeeld; Daniel houdt van beige. Gelijk geeft ‘ie, want deze kleur combineert ideaal met de stralen van de zon.

Don’t forget your greens. Will you be wearing beige this spring? ?

4,253 Likes, 109 Comments – DANIEL SIMMONS (@imdanielsimmons) on Instagram: “Don’t forget your greens. Will you be wearing beige this spring? ?”

De look waar het omdraait

Hé Daniel, kom eens achter die paal vandaan! Is toch niet handig?

Summer time & beige. Can’t beat the combination. What are your summer colours? Let me know! ?

4,222 Likes, 71 Comments – DANIEL SIMMONS (@imdanielsimmons) on Instagram: “Summer time & beige. Can’t beat the combination. What are your summer colours? Let me know! ?”

Klasse. Wel flauw wel dat hij een longsleeve aan heeft gedaan. Maar goed, deze look kan en mag in principe volledig door jou gekopieerd worden de komende tijd. Het toffe is dat Daniel vaak kiest uit dure, high-fashion items zoals Balenciaga’s en uit meer betaalbare items. Zo draagt hij vaak gewoon een shirtje van een COS en ASOS en is de jeans hieronder van Levi’s.

THE QUESTION IS WHY. In the past 6 months I have really taken the time to pause and ask myself WHY. This could be anything from “why am I buying this” to “why is marriage the goal”. The reason I ask WHY isn’t because I disagree, but genuinely to think deeper about life/situations. I find this truly helps understand who you are and what you believe in, instead of just going with the flow and being told this is how things are… just because. This is really random AF. But it was in my mind. ✌?

3,945 Likes, 69 Comments – DANIEL SIMMONS (@imdanielsimmons) on Instagram: “THE QUESTION IS WHY. In the past 6 months I have really taken the time to pause and ask myself…”

Zoals Daniel de afbeelding hieronder uitloopt, eindigen wij dit lookbook. Maar niet voordat we je vertellen dat je deze jeans gewoon bij de Zara oppikt. Je zal het misschien zelf ook al bedacht hebben, maar deze outfit hieronder is natuurlijk belachelijk simpel. Alleen betekent dat niet het minder stijlvol is. Integendeel. Het T-shirt is ook gewoon van een ASOS en dat komt goed uit, want zo bespaar je op zowel het shirt als de broek op die overdreven dure, maar o zo hippe sneaker van Balenciaga.

Balenciaga shoes making me the ugly duckling.

2,722 Likes, 29 Comments – DANIEL SIMMONS (@imdanielsimmons) on Instagram: “Balenciaga shoes making me the ugly duckling.”

Reageer op artikel:
Manners Lookbook: leren variëren met Daniel Simmons op Instagram
Sluiten