Manners lookbook: David Beckham zijn reiskloffie is ongeëvenaard stijlvol

De beste stijl voor jou is jouw eigen stijl. Die rock je immers het best, puur en alleen al doordat jij je hier het lekkerst in voelt. Hopen wij dat je zo af en toe even op Manners kijkt voor wat extra inspiratie. Die inspiratie zoeken wij dan weer bij de beter gekleden onder ons. De sterren van de rode loper, de iconen in het werkveld. En zelfs die sterren kijken allemaal af bij één man: David Beckham.

De man die alles kan: David Beckham

Hij is niet voor niets David Beckham natuurlijk. Als je aan hem denkt zou het zomaar kunnen dat de term ‘stijlicoon’ als eerste bij je te binnen schiet, en dat is behoorlijk knap voor een voetballer met zijn kwaliteiten. Zou dit ook ooit voor Lasse Schöne gaan gelden? We gaan het meemaken.

Terug naar Beckham. Op zijn terugweg uit Parijs deze week werd de megaster gespot in het Londense St Pancras International, waar hij op de foto werd vastgelegd in zijn versie van een ‘comfy hoodie en trainingsbroek’: de reisoutfit van menig man. Terecht ook, want reizen is al vervelend zat, maar als je dit dan ziet…

De look van een reizende ster

De reiskloffie van Beckham betekent blijkbaar een ongekend stijlvol, groen, suède Harrington jas, gecombineerd met een witte tee, bruine suède broek en gepolijste bruine veterschoenen. En kijk eens goed naar zijn jas, die een bijpassend suède schouderstuk heeft dat vaak te vinden zijn op ouderwetse Britse jassen voor de jacht. Of hij de jas voor het schieten gebruikt, is niet relevant. Het zit hem allemaal in de details en hij schiet sowieso raak met deze outfit.

David Beckham

Deze look kan jij dan ook letterlijk zo kopiëren. En weet je wat? Dan gooi je nog de hoogste ogen tijdens een avond cocktails lurken in de stad ook. Echt zo.

Overigens is hetgeen wat hij in handen heeft ook niet verkeerd. Met wat misschien wel een van de beste handbagage-combinaties ooit gezien is, scoort Becks extra punten met een koffer van Louis Vuitton en een zachte lederen tas van Bottega Veneta. Wat de look vervolgens helemaal afmaakt is het klokje aan de pols. Daar vinden we de nieuwste Tudor Black Bay Chrono S & G die eerder dit jaar debuteerde: een perfecte aanvulling en die plus boven op de tien.

Reageer op artikel:
Manners lookbook: David Beckham zijn reiskloffie is ongeëvenaard stijlvol
Sluiten