Manners how to – de perfecte elektrische scheerbeurt

Elektrisch scheren was vroeger iets dat je alleen op de camping deed, maar tijden zijn veranderd. Met de juiste elektrische shaver behaal je écht een glad scheerresultaat. See for yourself in deze video.

Wie een aantal jaar geen elektrische shaver heeft gebruikt, weet niet wat hem overkomt wanneer hij de Philips Shaver series 9000 gebruikt. Dit scheerapparaat toont feilloos aan wat voor een enorme vooruitgang er is geboekt in pak ‘m beet 10 jaar.

Die vooruitgang zit ‘m in de constante doorontwikkeling en innovatie. Dit heeft geleid tot een aantal belangrijke verbeteringen en een aantal specifieke usp’s van deze Philips Shaver series 9000. Het apparaat is uitgerust met de allernieuwste technieken en garandeert daarom 20% meer haarverwijdering per beweging en een 30% gladder scheerresultaat.

1. Geschikt voor elke huid

Ooit was er een tijd waarin jouw huid na een elektrische scheerbeurt eruit zag als rauw vlees. No longer. Niet alleen zijn de scheerkoppen van de series 9000 van een ongekend hoog niveau (komen we zo nog op), ook laat de shaver zich aanpassen aan jouw huid. Hij kent namelijk drie standen: van een zachte maar effectieve tot een snelle en grondige scheerbeurt. Heb jij een gevoelige huid, gebruik de shaver dan op de 1ste stand en je zult je glad scheren zonder huidirritatie.

2. Effectieve scheerkoppen

Dat de Philips Shaver series 9000 écht volledig glad scheert (je ziet het in onze video), heeft hij te danken aan zijn drie scheerkoppen (drivers) die de haartjes in de juiste positie brengen en in acht richtingen bewegen. Zo kan-ie zelfs op de lastigste plekken de haartjes elimineren. Je hoeft niet al een glad bekkie te hebben voor een optimaal resultaat, overigens: ook een 3-dagen baardje is geen probleem.

3. Ook nat te gebruiken

Scheer jij je graag nat? Geen probleem voor deze shaver. Je kunt je gewoon nat scheren, maar met het gemak van de elektrische shaver en na afloop kun je de koppen afspoelen onder de kraan.

4. Over reinigen gesproken

Behandel je scheerapparaat goed en hij heeft een lange levensduur. De Philips Shaver series 9000 komt namelijk met een wel zeer bijzondere reiniger (geïntegreerd in de cradle) die niet alleen schoonmaakt, maar ook een heerlijke geur achterlaat. Zodoende heb je daadwerkelijk het gevoel elke keer weer met een nieuwe shaver te scheren.

5. Een accu die lang meegaat

Je weet het misschien nog wel van vroeger op vakantie: je had maar een paar minuutjes de tijd en dan moest je shaver weer aan het spreekwoordelijke infuus. Op een volle accu gaat de series 9000 50 minuten mee. Tja, als je het dan nog niet redt…

6. Dat design!

Okay, een shaver koos je voorheen waarschijnlijk niet vanwege zijn design. Maar wij weten hoe Manners-mannen zijn… het grote voordeel is dus dat deze Philips Shaver series 9000 niet alleen topprestaties biedt; it also looks the part. En laten we gewoon eerlijk zijn: looks zijn óók belangrijk. Je hecht veel waarde aan mooie spullen, welnu: daar kun je een shaver aan toevoegen.

Maar hoe krijg je die perfect shave?

In de video bovenaan de pagina leggen wij je uit hoe je het optimale scheerresultaat verkrijgt met de Philips Shaver series 9000. Hij komt ook met een trimmer en da’s ideaal. Heb je namelijk een baardje en wil je glad dan trim je eerst kort met behulp van de trimkop en het opzetstukje, vervolgens haal je het opzetstukje weg en trim je tot stoppellengte en reinig je jouw gezicht goed. Ten slotte laat je de shaver zijn magie doen. Nat of droog. Check de video.

Manners How To – De perfecte elektrische scheerbeurt

Hoe je met droog/elektrisch scheren het beste scheerresultaat behaalt, zie je in deze video.

 

Wil je meer how to’s zien? Abonneer je dan op Manners’ Youtube-kanaal. We gaan er nog veel meer maken.

In samenwerking met Philips

Reageer op artikel:
Manners how to – de perfecte elektrische scheerbeurt
Sluiten