Manners Hotspot: JACKS Juice & Kitchen

Fit en gezond blijven is voor veel mannen een belangrijk punt. We gaan bewust om met ons lichaam, letten op onze voeding en bezoeken regelmatig de sportschool. Het vinden van een lunchplek die past binnen deze levensstijl is niet altijd even gemakkelijk, maar dankzij JACKS Juice & Kitchen is daar verandering ingekomen.

Deze juicebar pakt het net even anders aan dan zijn concurrenten, waardoor het een stuk aantrekkelijker is voor ons mannen. Waar de meeste juicebars voor ons vaak te overdreven hip zijn om je thuis te voelen, past JACKS beter bij de moderne man. Gezonde juices, shakes en broodjes, maar dan wel met pit en zonder opsmuk. De gast staat centraal en er wordt alles aan gedaan om je op je plek te laten voelen.

Een gezonde filosofie

Deze persoonlijke aanpak is het belangrijkste aandachtspunt voor oprichter Karim. Hij wil een plek creëren waar mensen kunnen genieten van gezonde en vooral kwalitatief goede sappen en broodjes. Deze aanpak is te danken aan de opa van Karim. Hij is een authentieke man die gezond wil leven en daarom ook zijn eigen groenten en fruit verbouwt. Deze filosofie wil Karim laten terugkomen in JACKS in combinatie met een persoonlijke aanpak.

Dat klinkt veelbelovend, dus lieten wij de lunch op kantoor aan ons voorbij gaan en pakten we de tram naar de Ferdinand Bolstraat. Bij binnenkomst voelden we ons meteen thuis. JACKS is ingericht als een strakke en moderne huiskamer waar je prima kunt zitten om te lunchen, maar ook om aan het werk te gaan. Warme kleuren, koper en her en der wat groen. Geen gedoe, maar gewoon een lekkere ontspannen plek.

Toch schoot de stress even toe op het moment dat we een keuze moesten maken. De menukaart is namelijk behoorlijk uitgebreid. Naast verschillende soorten koffie word je overladen met sappen, shakes, gezonde shotjes en proteïne bommen. Als je net uit de gym komt of een workout op de planning hebt staan, kom je hier zeker aan je trekken.

Geen opsmuk, wel pit

Alles producten zijn vers en je sapje of shake wordt voor je neus in elkaar gedraaid. Eerlijk is heerlijk en dat geldt ook voor de broodjes. Ruim belegd en als je wil lekker pittig, want ze zijn niet zuinig met de Jalapenos en Tabasco. Wat je niet op de menukaart vindt, maar zeker moet proberen, is de zoetigheid en vooral de huisgemaakte proteïne bars.

Voor we het wisten zaten we ruim een uur te lunchen en bestelden we zonder pardon gewoon nog een cappuccino. JACKS is een lekkere plek om op een gezonde en verantwoorde manier te genieten. Geen flauwekul, maar gewoon een juice-bar waar je ook als man je helemaal op je plek voelt. Ben je benieuwd geworden naar de uitgebreide menukaart of wil je weten wanneer je langs kunt komen? Check dan hun website.

Reageer op artikel:
Manners Hotspot: JACKS Juice & Kitchen
Sluiten