Manners en Fïnley introduceren Co-Hosting Sunday: een inspirerende en smakelijke middag waar jij bij kunt zijn

Pak je agenda erbij en zet een rode streep onder zondag 24 februari. Op die dag organiseert Fïnley namelijk Co-Hosting Sunday met als thema Dry in Style. Dat doen ze niet alleen, maar in samenwerking met kenners op het gebied van stijl. Dat betekent dat ook wij van Manners erbij zijn. Op deze relaxte zondagmiddag kun je genieten van hapjes, drankjes en inspirerende presentaties die allemaal met stijl te maken hebben.

Gewoon een kleinschalige get together voor iedereen die het belangrijk vindt om stijlvol voor de dag te komen. Lekker ontspannen en natuurlijk onder het genot van een hapje en drankje. Dus als je op die dag nog geen plannen hebt en wel zin hebt in een gezellige middag vol inspiratie, laat het ons dan weten. Om het kleinschalig te houden, hebben we slechts 25 plekken. Mail daarom snel naar [email protected] en meld je aan. Neem je een +1 mee (want dat mag gewoon), laat het ons dan weten.

Dus:

Waar: Metro City Kitchen, Jaarbeursplein 15, 3521 AL Utrecht
Wanneer: 24 februari
Tijdstip: 15:00 tot 17:00 uur

Wat kun je verwachten?

De Co-Hosting Sunday wordt een gezellige middag waar je niet alleen kunt genieten van een hapje en een niet-alcoholisch Fïnley drankje (het is tenslotte Dry in Style), maar ook nog wat kunt opsteken. Gedurende de middag zullen meerdere sprekers op het podium gaan staan om je op originele wijze te inspireren. We gaan natuurlijk nog niet alles verklappen, maar een bekende cocktail shaker gaat je kennis laten maken met het fenomeen secret bars en wij van Manners gaan je stijladvies geven aan de hand van je favoriete Netflix series.

De Co-Hosting Sunday van Fïnley is overigens echt niet alleen voor mannen. Ook onze collega’s van NSMBL zullen namelijk aanwezig zijn om de vrouwelijke gasten stijltips te geven. Je kunt dus lekker je vriendin meenemen en samen een gezellige en inspirerende middag beleven.

Inspiratie op de zondagmiddag

Deze stijlvolle get together vindt plaats in Metro City Kitchen op letterlijk een steenworp afstand van het centraal station van Utrecht en is dus goed te bereiken met het OV. Dus mocht je nog niks in je agenda hebben staan, kom dan samen met je vriendin, vriend, broer of wie dan ook gezellig langs. Tot dan!

Reageer op artikel:
Manners en Fïnley introduceren Co-Hosting Sunday: een inspirerende en smakelijke middag waar jij bij kunt zijn
Sluiten