Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Stuff 10 apr 2019

Manners device deal: ideale festivaltent, de Coleman Darwin 3 Plus

Het zonnetje schijnt, de zomer komt eraan en de line-ups worden steeds completer! Kortom, het fesitval seizoen gaat weer beginnen! Het belooft weer een goede festivalzomer te gaan worden dit jaar! Alleen moet je natuurlijk wel voorbereid op pad! Daarom helpen wij jou een handje en hebben we vandaag de ideale festivaltent gevonden bij Bol.com.

Festivaltent: Coleman Darwin 3 Plus

Of je dit jaar nu een weekend op Amsterdam Open Air, Lowlands, Pinkpop of Down The Rabbit Hole staat één ding is zeker. Je hebt een goede tent nodig! Niet iedereen slaapt natuurlijk in zo’n weekend, maar een beetje slaap en rust pakken kan geen kwaad. Daarnaast is het ook nog eens mooi meegenomen dat jouw hippe festivaloutfits goed droog blijven. Mocht je nog op zoek zijn naar een goede tent? Dan moet je deze Coleman zeker even bekijken.

Coleman festivaltent

Kwalitatief goed en snel op te zetten

Je had waarschijnlijk zo’n leuk uitklaptentje verwacht, maar dat is de kampeerheld zeker niet. De Coleman Darwin 3 Plus is een ‘ouderwetse’ tent die je zelf uiterst gemakkelijk binnen 15 minuten opzet en ook nog een kwalitatief sterk is.

De ruime 3-persoonstent is lekker ruim en heeft meer dan genoeg ruimte wanneer je er met twee personen in verblijft. De Coleman Darwin beschikt over een kleine voortent van 110 cm en natuurlijk een slaapcabine. De buitentent is gemaakt van sterk polyester met een PU coating, heeft waterdichte naden is UV bestendig en vlamvertragend. Hierdoor blijven je spullen lekker droog en wordt je slaapcabine geen sauna.

De binnentent is gemaakt van ademend polyester. Daarnaast beschikt de tent over een duurzaam en sterk PE grondzeil. Daarnaast beschikt de Coleman over ventilate gaten zodat de dranklucht eenvoudig de tent uitwaait. Om het af te maken krijg je er ook nog een handige transporthoes bij zodat je hem gemakkelijk het festivalterrein op tilt.

Een goede tent voor een zachte prijs

Hij is ideaal voor festivals en is ook nog eens scherp geprijsd. Zo ben jij geen godsvermogen kwijt en kan je het overgehouden geld lekker uitgeven op het festival. Je tikt de ideale festivaltent voor het luttele bedrag van €82,90,- op de kop! Een toptent voor een eerlijke prijs. Interesse? Meer informatie over de Coleman Darwin 3 Plus tent vind je hier.

Reageer op artikel:
Manners device deal: ideale festivaltent, de Coleman Darwin 3 Plus
Sluiten