Redactie
Redactie Life 5 mei 2016

Manners Date: Jip en Carin

Enige tijd geleden plaatsten wij een oproep. Wij zochten Manners-lezers die wilden daten met lezeressen van ons ‘zusje’ Beautify. Dat hebben wij geweten ook. Zelden kregen wij zoveel respons op een oproep. Wij selecteerden vier heren uit alle inzendingen en spraken onze vermoedelijke doch onbevestigde matching talenten aan om hen op date te sturen. Onze lezer Jip koppelden wij aan Carin. Wij regelden een intiem tafeltje bij pop-up concept Chicks and Coqs in PAND10 en wachtten af.

 

Exclusief op Manners doet Jip zijn verslag. Eerder al vertelde Mike dat zijn date met Lara bijzonder geslaagd was. Hoe verliep zijn date met Carin? Heeft zij indruk op hem gemaakt en – minstens zo belangrijk – denkt hij dat Carin hém ook een beetje ziet zitten? Er is natuurlijk een catch: tegelijk met het live gaan van dit artikel publiceert Beautify het verslag van Carin. Jip en Carin hebben nog geen idee wat zij over elkaar hebben gezegd. Hebben we een match of was er totaal geen chemie? Lees Jips verslag en check het verslag van Carin onderaan de pagina.

Zo, Jip, vertel eens: waarom wilde jij op date?

Ik heb mij eigenlijk voor de grap opgegeven toen ik even niets te doen had en het artikel zag, onder het mom van ‘je weet het nooit’. Ik had helemaal geen verwachtingen, maar t leek me wel leuk. Dat ik uiteindelijk zou winnen had ik niet verwacht.

Dus toen ging je redelijk onverwacht op date met Carin. Wat ging er door je heen toen je haar zag?

Ik dacht direct wel: da’s een leuke meid.

Ik hoefde eigenlijk alleen maar mijzelf te zijn.

Dan was er vast geen sprake van een stoef begin?
De eerste minuten gingen eigenlijk vrij natuurlijk, ja. Wel een beetje aftasten natuurlijk, maar dat hoort er bij en maakt het juist spannend. Ik vond het eigenlijk wel gezellig, direct vanaf het begin.

Het klinkt alsof Carin direct indruk op je heeft gemaakt. Zou zij dat ook hebben gedaan als jullie niet door ons aan elkaar gekoppeld waren geweest?
Zeker.

Luid en duidelijk. Maar goed: een goed begin is slechts het halve werk. Hoe verliep de rest van de date?
De date verliep soepel en ontspannen, ik voelde me op mijn gemak en zij ook, denk ik. Het was niet zo dat we elkaar niets te vertellen hadden, maar we hebben wel de kaartjes gebruikt die in de goody bag zaten. Dus we hebben elkaar zo nu en dan vragen gesteld die we anders niet zo snel gesteld zouden hebben.

Over de gespreksstof: was je een beetje ondeugend of koos je toch voor de gentleman approach?
Ik was echt wel de gentleman, denk ik. Voor zover dat nodig was, want de hele date was geregeld. Ik hoefde eigenlijk alleen maar mijzelf te zijn.

Was dat jezelf zijn genoeg voor wat seksuele spanning?
Die spanning heb ik niet gevoeld, nee. Wat overigens niets zegt over Carin, want zij zag er echt goed uit.

Hmm, dus er is ook niets ‘spannends’ gebeurd, als we het zo mogen stellen?
Niet in dat opzicht, nee. Het was een erg leuke date maar het spannendste voor mij was toch wel kip kluiven met mijn vingers, daar houd ik echt niet zo van.

De date was geslaagd, Carin was mooi… kom op, er komt toch nog wel een tweede date?
Nee, dat niet. Maar jullie hebben wel gelijk: de date was geslaagd en Carin was absoluut een leuke meid.

Carins evaringen

Sometimes you win, sometimes you lose… We hadden een goed gevoel toen wij Carin en Jip aan elkaar koppelden. Maar helaas: ondanks dat Jip het naar zijn zin heeft gehad, krijgt deze date geen vervolg. Maar hoe zit het met Carin? Vond zij het ook leuk voor een keertje of doet zij een andere ontboezeming…. je leest het hier.

Over Chicks and Coqs

Chicks and Coqs zit in Pand10. Het pand wat continu van concept wisselt. Chicks and Coqs is een fantastisch pop-up restaurant als je houdt van kip mét een originele twist. De kip wordt bereid volgens de Peruviaanse keuken. Het is kleurrijk, je kunt er heerlijke cocktails drinken en het is totaal niet erg om met je handen te eten. Fijn concept, fijne plek!
Adres: Nieuwe Doelenstraat 10, Amsterdam

Reageer op artikel:
Manners Date: Jip en Carin
Sluiten