Redactie
Redactie Life 4 mei 2017

Manners Coaching: wij gaan jou verder helpen

Als ambitieuze man kun je tegen uitdagingen aanlopen in je carrière en privéleven. Uitdagingen waarin jij jezelf tegenkomt en waarbij je wellicht professionele coaching kunt gebruiken. Daarom slaat Manners de handen ineen met Raoul Vries, coach van Moedige Mannen Coaching en gespecialiseerd in het begeleiden van mannen in hun carrière, privéleven en relatie.

De komende weken behandelen wij enkele belangrijke onderwerpen die een rol spelen in jouw leven: jouw werk, relaties en stress. Volgende week gaan wij hiermee van start. In dit artikel stelt Raoul zich aan je voor.

Introductie Raoul Vries

Persoonlijke ontwikkeling. Wat betekent persoonlijke ontwikkeling voor de hedendaagse man? Een prestigieuze opleiding volgen, werk doen waar je passie ligt, bieryoga, zingeving of worden wie je kan zijn? Veel mannen zijn hier niet bewust mee bezig.

Het kan je veel opleveren als je weet waar je staat en waar je naartoe wil gaan. De kans dat jij je doelen bereikt is dan veel groter. Dit is dan ook de reden waarom Manners en ik samenwerken. Manners wil de man inspireren om zelfverzekerd en positief in het leven te staan. De man die zowel zijn carrière als zijn sociale leven serieus neemt. Mijn missie is om mannen te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling zodat zij het beste uit hun leven kunnen halen. Kortom: een gouden combinatie.

Waar ik vandaan kom

Ik ben Raoul Vries, mannencoach en blogger. In het verleden heb ik een carrière opgebouwd als market intelligence analyst. Ik was een veelbelovende en talentvolle marketeer. Dit begon in mijn studietijd waarin ik verschillende marketingopleidingen had afgerond van MBO tot en met universiteit. De mensen om mij heen waren erg trots op mij. Ik was de eerste van beide kanten van de familie die afstudeerde aan de universiteit en ook nog de snelste afstudeerder in jaren binnen mijn faculteit.

Privé had ik het ook goed voor elkaar. Ondanks een aantal grote uitdagingen in mijn jeugd had ik veel goede vrienden, een sterke band met mijn familie, een aantal jaren een liefdevolle relatie en ondersteunde ik mensen waar ik kon. Kortom: niets stond mij in de weg om een succesvol leven tegemoet te gaan. Dacht ik.

Waar ik naartoe ga

Op mijn 25ste begon mijn ‘succesvolle leven’ zijn eerste barsten te vertonen. Rond mijn 29ste raakte ik officieel overspannen en twee jaar later kwam ik in een burn-out terecht. Vanuit mijn burn-out heb ik mijzelf teruggevonden en begon het herstel. In deze periode ben ik begonnen met de opleiding Toegepaste Psychologie. Ik heb mijn missie ontdekt na een aantal jaar onderzoek te hebben gedaan en zelf te hebben ondervonden wat persoonlijke ontwikkeling voor mannen betekent.

Mijn missie is mannen ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling zodat zij het beste uit hun leven kunnen halen. Om mijn missie en doelen te volbrengen blog ik tweewekelijks over persoonlijke ontwikkeling op Moedige Mannen blog en coach ik mannen via Moedige Mannen coaching.

Mijn coaching is oplossingsgericht en biedt jou de kans om het beste uit je leven te halen. Jouw eigen kracht vormt de kern van mijn werk. De overtuiging hierin is dat als jij doet waar je kracht ligt, je gelukkiger bent en meer voldoening uit je leven haalt. Ik coach mannen op het gebied van werk/privé balans, carrière, zingeving en omgaan met stress en burn-out.

Manners Coaching

De komende tijd zal ik op Manners artikelen schrijven over persoonlijke ontwikkeling voor mannen. De onderwerpen die je kunt verwachten zijn: het vormgeven van je carrière en promotie, de relatie met je partner en je vader en wat je kunt doen als het leven niet zo loopt als je had verwacht. Ik schrijf vanuit mijn kennis en ervaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Mijn eerste artikel gaat over ‘Wat wil ik nou echt in mijn carrière?’ en is vanaf donderdag 11 mei hier op Manners te lezen. Ik kijk er naar uit om als expert voor Manners te schrijven en bij te kunnen dragen aan jullie persoonlijke ontwikkeling!

Wil je na deze digitale kennismaking echt kennismaken met Raoul? Op 16 mei geeft Raoul de lezing Man 2.0 in Alkmaar. Klik hier voor meer informatie.

Wil je de andere artikelen van Raoul teruglezen? Klik dan hier.

Reageer op artikel:
Manners Coaching: wij gaan jou verder helpen
Sluiten