Champagne deal: 5 betaalbare en lekkere champagne voor de jaarwisseling

Over een weekje is het al zo ver, oudjaarsdag. De laatste dag van het jaar waar we massaal één groot feest van maken. Je wil het jaar natuurlijk lekker afsluiten en 2019 goed beginnen met een goed glas champagne. Wij hebben vijf lekkere champagnes gevonden die ook nog eens goed te betalen zijn.

Vijf champagnes

Om jouw oud en nieuw nog net wat leuker en wat gemakkelijker te maken hebben wij vijf goede champagnes op een rijtje gezet. Het zijn champagnes uit ieder prijssegment zodat er voor iedereen wat wils is en jij lekker niet nieuwe jaar in kan gaan.

Champagne Comte de Brismand Brut Reserve 0.75 L

We beginnen met de verrassendste champagne uit de reeks. Deze jongen is de voordeligste in deze lijst, maar doet nauwelijks onder aan de grote jongens. De Comte de Brismand’ is gemaakt uit drie druifsoorten die de fels finesse geven. De mond wordt verleid door florale tonen, gevolgd door een hint van sinaasappel en groene appel. Een lekkere betaalbare champagne die je voor maar 12.99,- bij de Lidl in huis haalt.

Lidl Champagne

Champagne Pannier Brut 0.75 L

Nummer twee in de lijst is tevens een toegankelijke fles ‘bubbels’.  De Pannier Brut is een zeer smaakvolle en toegankelijke champoppel. De feestelijke wijn bevat 12% alcohol en heeft smaaktonen van appel en citrus. De champagne kost je 16.99,- en je bestelt hem online bij Gall & Gall.

Pannier champagne

Pommery Brut Royal 0.75 L

Een frisse, levendige, fijne en delicate champagne. Verwacht een geur van citrusvruchten en witte bloemen gecombineerd met de geur van kleine rode vruchten. Deze fles is toegankelijk, uitgebreid, delicaat en langdurig. De smaak is zuiver zonder droog te zijn. Een heerlijke wijn die zeker in de smaak valt tijdens oud en nieuw. Een fles kost je 25.99,- en je bestelt hem bij Gall & Gall.

Pommery Champagne

Moët & Chandon Brut Imperial 0.75 L

Tja, wat moeten we nu nog vertellen over deze prachtige (status) fles. Moët & Chandon Brut Imperial is een fantastische samenstelling van vele druifsoorten en wordt gekenmerkt door de heerlijke smaken van appel, citrus, bloemen, granen en noten. Een geweldige champagne die bij iedereen in de smaak zal vallen op oud en nieuw. Je scoort een fles Moët & Chandon Brut Imperial extra goedkoop bij Drankdozijn. Daar kost een fles je maar 31.50,-

Moet champagne

Dom Perignon Brut Vintage 0.75 L

We sluiten de lijst af met de duurste van de vijf. De Dom Perignon is misschien wel de perfecte fles bubbels om jouw oud en nieuw onvergetelijk te maken. De chique champagne heeft een geheel eigen smaak wat een ware drinkervaring oplevert. Dit is de topper uit de lijst qua smaak. Je moet wel flink in de buidel tasten, de Dom Perignon kost 119.95,- bij Drankdozijn.

Dom Perignon

Ben je een whiskyliefhebber? Neem dan ook eens een kijkje bij deze whisky deals.

Reageer op artikel:
Champagne deal: 5 betaalbare en lekkere champagne voor de jaarwisseling
Sluiten