Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Life 31 december 2019

Met deze 5 flessen champagne beleef jij een top jaarwisseling

Het is alweer oudjaarsdag. De dag waar we massaal een groot feest van maken. Vrienden komen bij elkaar, de Top2000 staat aan, er zijn oliebollen in overvloed en het vuurwerk staat klaar. Alleen missen we nog één ding, champagne. Heb je last minute nog een lekkere fles champagne nodig? Wij hebben er vijf voor je uitgezocht zodat jij lekker het nieuwe jaar in kan proosten.

Vijf champagnes

Om jouw oud en nieuw nog net wat leuker en wat gemakkelijker te maken hebben wij vijf goede champagnes op een rijtje gezet. Het zijn champagnes uit ieder prijssegment zodat er voor iedereen wat wils is en jij lekker niet nieuwe jaar in kan gaan.

Champagne Pannier Brut 0.75 L

We trappen af met een toegankelijke fles ‘bubbels’. De Pannier Brut is een zeer smaakvolle en toegankelijke champoppel. De feestelijke wijn bevat 12% alcohol en heeft smaaktonen van appel en citrus. De champagne kost je 16.99,- en je koopt ‘em bij Gall & Gall.

Moët & Chandon Brut Imperial 0.75 L

Tja, wat moeten we nu nog vertellen over deze prachtige (status) fles. Moët & Chandon Brut Imperial is een fantastische samenstelling van vele druifsoorten en wordt gekenmerkt door de heerlijke smaken van appel, citrus, bloemen, granen en noten. Een geweldige champagne die bij iedereen in de smaak zal vallen op oud en nieuw.

Pommery Brut Royal 0.75 L

Een frisse, levendige, fijne en delicate champagne. Verwacht een geur van citrusvruchten en witte bloemen gecombineerd met de geur van kleine rode vruchten. Deze fles is toegankelijk, uitgebreid, delicaat en langdurig. De smaak is zuiver zonder droog te zijn. Een heerlijke wijn die zeker in de smaak valt tijdens oud en nieuw. Een fles kost je 26.99,- en je koopt ‘em bij Gall & Gall.

Freixenet Negro Magnum 1,5 L

Heb je nu niet zo’n zin om een godsvermogen neer te tellen voor een fles, maar lijkt je het wel leuk om een ‘bottle te poppen’? Dan hebben we hier de perfecte oplossing. De Freixenet Negro is een verfrissende cava met een moderne smaak wat komt in een indrukwekkende fles. Het leuke je scoort een anderhalve liter fles voor nog geen twintig euro! Zo kan je met je gehele vriendengroep goed het nieuwe jaar in gaan. Zo’n enorme fles kost maar 15,39,- en meer informatie vind je hier.

Dom Perignon Brut Vintage 0.75 L

We sluiten de lijst af met de duurste van de vijf. De Dom Perignon is misschien wel de perfecte fles bubbels om jouw oud en nieuw onvergetelijk te maken. De chique champagne heeft een geheel eigen smaak wat een ware drinkervaring oplevert. Dit is de topper uit de lijst qua smaak. Je moet wel een redelijke stapel geld op tafel leggen. Je betaalt namelijk 139,50 voor een fles van 0,75 cl.

Liever whisky?

Toevallig geen champagne liefhebber, maar wordt jij wel blij van whisky? Check dan onze whisky aanbeveling voor de feestdagen!

Reageer op artikel:
Met deze 5 flessen champagne beleef jij een top jaarwisseling
Sluiten