Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Life 3 apr 2019

Mannenweekend! Dankzij HEMA kun je nu voor een prikkie met je maten naar een Landal park

Grote kans dat je hartstikke gelukkig bent met je vriendin of vrouw, maar soms moet je als man gewoon even weg. Gezellig met je beste vrienden een weekend, of langer, slap ouwehoeren, whisky drinken, sigaren roken en diepzinnige gesprekken over het leven voeren. Dankzij HEMA kun je dat nu voor een prikkie doen. Tijd voor een mannenweekend dus!

Nee, ze hebben geen goedkope whisky of sigaren, maar wat ze wel hebben is onderdak. De HEMA bungalowweken zijn namelijk van start gegaan. Wat dit betekent is dat je bij de Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam nu voor een prikkie een bungalow kunt boeken. Op de website van HEMA koop je een voucher waarmee je naar één van de vele parken van Landal kunt. Niet alleen in Nederland, maar ook in België of Duitsland.

Ga met HEMA voor 10 euro p.p.p.n naar een Landal park

De voucher kost 159 euro voor een midweek. Hiermee kun je een een 2-, 4-, 5- of 6-persoons accommodatie boeken inclusief bedlinnen, eindschoonmaak en reserveringskosten. Als je met drie vrienden een huisje boekt betekent dit dat je slechts een tientje per persoon per nacht kwijt bent. Geen geld toch?

Wil je liever in het weekend? Dan hebben we slecht nieuws, want die vouchers zijn al helemaal uitverkocht. Wacht daarom niet te lang met het binnenhalen van een midweek voucher, want ook die gaan als warme broodjes over de toonbank. Je hoeft ook nog geen park of datum te kiezen, dus je kunt deze voucher gewoon alvast kopen voordat je een datumprikker aanmaakt.

Een mannenweekend is niet compleet zonder whisky

Meer weten over deze voucher van de HEMA of er meteen één bestellen? Klik dan hier. Wij raden aan om een park in Duitsland te pakken, want dan kun je meteen langs de Lidl. Daar verkopen ze namelijk een prijswinnende whisky voor een prikkie. Zo zie je maar weer dat een mannenweekend niet duur hoeft te zijn.

HEMA

Reageer op artikel:
Mannenweekend! Dankzij HEMA kun je nu voor een prikkie met je maten naar een Landal park
Sluiten