Redactie
Redactie Advertorial 25 maart 2020

Sextoys zijn écht niet alleen voor vrouwen

Voorlopig kun je je Tinder en Happn dates wel vergeten. Tijd dus om je horizon te verbreden. Waar vrouwen hele discussies hebben over welke sextoy tegenvalt en welke absoluut een aanrader is, wordt er over de mannelijke varianten nog veel minder gesproken. Maar tegenwoordig zijn er allerlei verschillende speeltjes op de markt die echt de moeite waard zijn. Wij zetten ze voor je op een rijtje.

Net echt

Geen real life geslachtsgemeenschap de komende tijd? Dan zijn masturbators the next best thing. Een masturbator is een speeltje met een opening in de vorm van een vagina, anus of mond en is bedoeld om het gevoel van echte seks zo goed mogelijk na te bootsen. Ze zijn er in allerlei vormen en maten, zijn gemakkelijk op te warmen en in de meeste gevallen zitten er aan de binnenkant allerlei stimulerende texturen om jou de ervaring van je leven te bezorgen. Als je de masturbator gebruikt om je uithoudingsvermogen te trainen, houd je het – als we weer dichtbij elkaar mogen komen – veel langer uit in bed! 

What What (in the Butt)

Ze zijn wat controversieel, want veel mannen vinden het maar niets. Maar er zijn net zoveel mannen voor wie anaal toys wel interessant zijn. Van de g-spot bij vrouwen heb je vast al gehoord. Misschien heb je ‘m weleens gevonden en gezien waar dat plekje toe in staat is. Goed nieuws, want mannen hebben eigenlijk net zo’n plekje: de p-spot, ofwel, de prostaat. Die van binnenuit stimuleren, kan leiden tot heftige orgasmes. Zeker een overweging waard dus. Misschien raak je wel zo enthousiast dat je ‘m over een tijdje met je nieuwe vlam kunt proberen. 

Blazen maar

Misschien heb je er vroeger in een dronken bui weleens mee over straat gelopen, of heb je er een cadeau gedaan tijdens het bachelor feestje van je beste vriend. Maar als je het echt niet meer uithoudt in quarantaine, is een opblaaspop misschien helemaal zo’n gek idee nog niet. 

Samen spelen

Heb jij wel een partner, wonen jullie samen en verkeren jullie allebei in blakende gezondheid? Dan is dit misschien wel de tijd om eens aan het experimenteren te slaan. Er zijn verschillende speeltjes en hulpmiddelen die jullie seksleven net dat extraatje kunnen geven. Zo kun je denken aan een penissleeve – vaak met bobbeltjes of ribbeltjes aan de binnen- én buitenkant. Je schuift de sleeve om je penis, zodat ie net wat dikker of langer is. Een penispomp en een cockring gebruik je beiden om langer (en een hardere) erectie te kunnen houden. Een feestje voor jou én je partner!

Meer quarantainetips om je tijd thuis spannender te maken? Neem dan eens een kijkje op de blog van Easytoys, dit blog, of deze website

In samenwerking met EasyToys

Reageer op artikel:
Sextoys zijn écht niet alleen voor vrouwen
Sluiten