Nu op Disney+: meer Baby Yoda met docuserie The Mandalorian

Het kan de laatste jaren niet op voor fans van Star Wars. Films, series als The Mandalorian en vanaf vandaag een nieuwe documentaireserie. Disney Gallery: The Mandalorian geeft je een kijkje achter de schermen bij de populaire Star Wars serie.

The Mandalorian is een serie die zich afspeelt in het Star Wars-universum en is te zien op Disney+. De serie is gemaakt door Jon Favreau. Het verhaal speelt zich af tussen Return of the Jedi en The Force Awakens. Vijf jaar na de val van het Galactisch Keizerrijk en voor de opkomst van de First Order volg je een eenzame premiejager in de buitenrand van het sterrenstelsel.

Disney Gallery: The Mandalorian

In Disney Gallery: The Mandalorian wordt in acht afleveringen door Jon Favreau, acteurs en de crew teruggekeken op het maken van de eerste live-action Star Wars-serie. Speciale technieken, de invloed van George Lucas, de totstandkoming van Baby Yoda en nog veel meer wordt besproken en in beeld gebracht. Bekijk de trailer hieronder.

Je kunt Disney Gallery: The Mandalorian interpreteren als het zoveelste staaltje commercieel disneyficeren van Star Wars. Als je minder sceptisch bent, interpreteer je de acht afleveringen tellende documentaireserie als een uniek kijkje achter de schermen bij een miljardenbedrijf en -franchise. Wij behoren tot de laatste groep. De trailer belooft veel.

Disney Gallery: Star Wars: The Mandalorian is een kans voor Star Wars-fans om een kijkje te nemen achter de schermen en een ander perspectief te zien, en misschien een beter begrip te krijgen, van hoe de serie tot stand kwam”, aldus Jon Favreau. De documentaire is in Nederland nu op Dinsey+ te zien.

Nóg een goede documentaireserie

Hou je meer van sporthelden dan van The Mandalorian en andere helden uit het Star Wars-universum? Weet dan dat de geniale documentaireserie The Last Dance over Michael Jordan nu op Netflix te zien is. Check de trailer en lees hier meer over de lovende recensies.

Reageer op artikel:
Nu op Disney+: meer Baby Yoda met docuserie The Mandalorian
Sluiten