Met deze stijlvolle reiskleding staat Manchester City automatisch 1-0 voor

De voetballiefhebber kan zijn geluk niet op; de Nederlandse Eredivisie begint vandaag weer na weken (letterlijk twee weken hebben we het moeten doen zonder het grootste balspel) van voetballoosheid. En oh ja, de Engelse Premier League begint ook weer. Manchester City is de regerend kampioen in de hoogste divisie, maar heeft ondertussen nog een strijd in haar voordeel beslist…

De inmiddels grootste club uit Manchester – sorry United fans, maar hé, Mourinho hè – was de afgelopen weken op trainingstournee door de Verenigde Staten. Het werd in dit werelddeel al snel duidelijk dat de blauwen uit Manchester niet alleen de regerend Engels kampioen zijn, maar ook de andere belangrijkste bijzaak in het leven glansrijk winnen.

Man City Dsquared2
Man City Dsquared2

Want, wat lopen die gasten er een partij stylish bij. Het is uniek, simpel, maar zo veel oog voor detail en bovenal uiterst stijlvol. Waarom het misschien wel het meest opvalt? Het breekt duidelijk met de huidige standaard reisoutfits van vrijwel alle clubs. FC Barcelona probeert het met haar kledingpartner Replay ook al jaren, waaronder een keer door volledig in denim gekleed onderweg te zijn. Dit Manchester City is wat ons betreft een niveautje hoger.

Pep Guardiola is de koning van Manchester

Waar Pep Guardiola altijd al bekend stond als een wel geklede gent, heeft hij dit duidelijk meegenomen naar zijn huidige club. Hij heeft als kledingpartner namelijk een fijne bondgenoot gevonden; Dsquared2. Een merk wat niet meteen de meest voor de hand liggende keuze is voor een voetbalclub. Waarschijnlijk is dat de grootste reden achter het stijlsucces.

Wij zijn meer dan benieuwd wat Dsquared2 en Manchester City nog meer voor outfits in petto hebben. Want ze blijven natuurlijk niet het hele seizoen in korte broek lopen. Het toffe is ook dat de outfit ruimte overlaat aan persoonlijke voorkeur van de speler; kijk bijvoorbeeld maar het verschil tussen sterspelers Leroy Sané en Riyad Mahrez. Wat de uitkomst van de Premier League dit jaar ook wordt, aan de kleding zal het niet liggen.

GQ

Reageer op artikel:
Met deze stijlvolle reiskleding staat Manchester City automatisch 1-0 voor
Sluiten