Redactie
Redactie Life 11 dec 2020

Man man man, de podcast geeft antwoord op die ene prangende vraag

Of je nu Apple Podcast, Spotify of Google podcast gebruikt, er is geen ontkomen aan Man man man, de podcast. Domien, Bas en Chris blijven maar opduiken in lijstjes met goed scorende podcasts. Volledig terecht, maar ze hebben na vier seizoen nog steeds geen antwoord geven op de belangrijkste vraag: wie is het mannelijkste? FHM nodigde de heren uit om antwoord te krijgen.

Voor wie het niet weet: Bas Louissen, Chris Bergström en Domien Verschuuren zijn drie vrienden die elkaar kennen van de radio. Ze begonnen als collega’s, maar doken al snel samen de kroeg in, gingen weekenden weg en dronken regelmatig een biertje samen. Dat leidde tot hilarische en verrassend diepgaande gesprekken. En wat doe je tegenwoordig als je goede gesprekken hebt? Dan zet je er een microfoon bij en maak je er een podcast van.

Het succes van Man Man Man, de podcast

Zo was Man Man Man, de podcast geboren en begon het succes. De luistercijfers alleen waren al reden genoeg voor een feestje, maar ze wonnen daarnaast ook nog de Dutch Podcast Award en de Marconi Award. Vervolgens groeide het Man Man Man, de podcast imperium verder door met een theatershow en nu ook een boek. Kortom, een succesformule.

Inmiddels zijn we aangekomen bij seizoen vijf en hebben we de drie heren al eindeloos hoor praten over mannelijke (en soms iets minder mannelijke) zaken. Toch is ons nog steeds niet duidelijk wie van de drie het meest mannelijke is. Gelukkig is daar nu verandering in gekomen dankzij FHM. Het welbekende online magazine nodigde Bas, Chris en Domien uit voor een interessante en vooral hilarische quiz.

Onze favoriete podcasts

Nu kun je eindelijk Man Man Man, de podcast luisteren, wetend wie van de drie de echte man is. Mocht je dat gedaan hebben en op zoek zijn naar een andere podcast? Klik dan hier en ontdek welke negen podcasts op de redactie van Manners het meest populair zijn.

Reageer op artikel:
Man man man, de podcast geeft antwoord op die ene prangende vraag
Sluiten