Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 8 jun 2020

Dit betaalbare Back to the Future-horloge is gemaakt van DeLorean-staal

Fans van Back to the Future kunnen al even lopen op de op Marty McFly gebaseerde zelf-veterende sneakers van Nike. Nu is er voor hen een nieuw horloge van MAM Originals, gemaakt van hetzelfde staal dat gebruikt is voor de DeLorean DMC-12 uit de film.

MAM Originals heeft de handen ineen geslagen met Universal Studios om het eerste officiële Back to the Future-horloge te lanceren. Het horloge komt uit in een gelimiteerde oplage, maar is betaalbaar. Scrol helemaal naar beneden voor de verkoopinformatie.

MAM Originals x Back to the Future

Het Back to the Future-horloge van MAM Originals heeft een minimalistisch design en is gemaakt van duurzaam materiaal. Het klokje is beschikbaar met drie verschillende soorten bandjes. Het horloge is voorzien van een uniek ‘chassisnummer’ en in de achterkant van de wijzerplaat zit het BTTF-logo gegraveerd.

back to the future, horloge, mam originals, staal, delorean
(Afbeelding: MAM Originals)

MAM Originals heeft het Back to the Future-horloge twee onafhankelijke digitale schermen meegegeven, waarop tijd en datum te zien zijn. Voor het bandje is gebruik gemaakt van de nieuwste klittenbandtechnologie, zodat je geen geklungel hebt met gespen en riempjes.

Horloge van Delorean-staal

Het horloge is gemaakt van hetzelfde roestvrije staal (304) dat is gebruikt voor het chassis van de DeLorean DMC-12. Dit is de iconische auto die in Back to The Future door Marty McFly en Dr. Emmett L. Brown wordt gebruikt als tijdmachine.

Het klokje is te koop vanaf 15 juni en is zeer betaalbaar, vooral voor een limited edition. Je betaalt 189 euro voor het Back tot the Future-horloge en eventueel kun je het nog upgraden met extra bandjes. Het standaardbandje is net als de kast gemaakt van Delorean-staal. Je krijgt het horloge in een gerecyclede verpakking. Bonus: er wordt een gratis filmposter meegestuurd. Meer informatie vind je op de website van MAM Originals.

back to the future, horloge, mam originals, staal, delorean
(Afbeelding: MAM Originals)

Check ook: 6 tijdloze en stijlvolle horloges die nog geen 100 euro kosten

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit betaalbare Back to the Future-horloge is gemaakt van DeLorean-staal
Sluiten