Making The Witcher: Netflix dropt verrassing voor fans op streamingdienst

Fantasy is niet een makkelijk en zeker niet een goedkoop genre om te maken. Netflix jaagt al jaren op zijn eigen Game of Thrones, met wisselend succes. Het dichtste wat de streamingdienst bij dat niveau is gekomen is ongetwijfeld The Witcher.

De op de gelijknamige boeken en games gebaseerde serie was meteen een daverend succes. Een succes waar het bedrijf gretig op inspeelt. Netflix is naarstig op zoek naar grote franchises waarvoor abonnees blijven hangen, en dat ga je merken ook.

Meer The Witcher

Zo komt er niet alleen een nieuw seizoen van The Witcher, maar ook een film en een extra miniserie. De film wordt een geanimeerd verhaal over Vesermir, voor hij de mentor van Geralt wordt. En de miniserie, Blood Origin, wordt een prequel-serie die zich 1200 jaar voor de reguliere serie afspeelt.

Mede door de huidige pandemie zullen fantasy-fans echter nog even geduld moeten hebben. Pas afgelopen week deelde Henry Cavill de eerste foto van de heropende set:

Terwijl ze de boeken nog eens herlezen en de games herspelen heeft Netflix vanuit het niks gelukkig een mooie verrassing voor je.

Netflix dropt Making the Witcher

Een zoethoudertje in de vorm van een The Witcher-documentaire is namelijk nu op de streamingdienst te checken. Making The Witcher laat je zien hoe Netflix de serie heeft gemaakt. De behind the scenes-beelden laten zien hoe de wereld van de serie is ontworpen, hoe de monsters zijn gerealiseerd  en, natuurlijk, hoe die brute zwaardgevechten tot stand zijn gekomen.

Ook de grote sterren van de show komen voorbij. Making The Witcher bevat interviews met onder andere Henry Cavill (Geralt), Freya Allan (Ciri) en Anya Chalotra (Yennefer). Een mooie zoethouder terwijl we op een releasedatum voor de andere projecten wachten. De featurette duurt 32 minuten en is nu te streamen op Netflix!

Reageer op artikel:
Making The Witcher: Netflix dropt verrassing voor fans op streamingdienst
Sluiten