Rajno van Wilgenburg
Rajno van Wilgenburg Life 3 sep 2018

Manners Makelaar #52: de dikste huizen op Funda

Funda-en. Het is nog nèt geen werkwoord, maar liefhebbers weten direct wat we bedoelen: in een vrij uurtje door het aanbod van de website scrollen, zoekend naar de diamant tussen de grijze stenen. Want: dromen mag, toch? In deze rubriek selecteren we woningen op Funda die een binnenkijker waard zijn.

Meer Manners Makelaar na de klik.

Brederodestraat 10 B, Amsterdam

Prijs: 1.500.000,- euro. Bijzonderheden: ruim herenhuis in het bruisende gedeelte van de Baarsjes in Amsterdam. Gelegen bij de Foodhallen en de Kinkerstraat. Voorzien van een thuisgym en ruim (Frans) balkon. Het interieur is in 2014 volledig gerenoveerd en vervaardigd in een moderne stijl. Koop!

funda funda funda funda funda

Tommaso Albinonistraat 158, Amsterdam

Prijs: 1.395.000,- euro. Bijzonderheden: mooie penthouse suite op de vijftiende verdieping. Het appartement is niet bijzonder groot, maar heeft veel luxe, moderne toevoegingen die een bachelors house kenmerken, waaronder: een eigen lift, luxe woonkeuken, een portier en ruim balkon op het zuiden. Koop!

funda funda funda funda funda

Vosseleane 9, Woudsen

Prijs: 1.695.000,- euro. Bijzonderheden: volledig gemoderniseerd in 2015. Heeft een gigantisch perceel van 4.539 vierkante meter en is gelegen aan vaarwater met eigen steiger. Moderne inrichting met veel lichtinval. Dit komt mede door de abstracte bouwstijl en de grote ruiten. Voorzien van een prachtige keuken, royale woonkamer en stoomcabine. Koop!

funda funda funda funda

De Overspitting 14, Joure

Prijs: 1.395.000,- euro. Bijzonderheden: van buiten oogt het als een oude boerderij, maar van binnen is het extreem luxe. Een grote vliering waar de oude steunbalken een decoratief doel dienen. De woon- en slaapkamers zijn in minimalistische stijl ingericht en ogen hierdoor zeer modern. Koop!

funda funda funda funda funda

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Manners Makelaar #52: de dikste huizen op Funda
Sluiten