Pim Jansen
Pim Jansen Life 31 aug 2020

Maak kennis met Madison Beer, de koningin van de MTV VMA’s 2020

Wie de MTV VMA’s 2020 heeft gevolgd, zal de naam Madison Beer nooit meer vergeten. Maak kennis met de 21-jarige zangeres die de show stal tijdens de Video Music Awards.

De MTV VMA’s vonden gisteren (30 augustus) plaats in New York. Lady Gaga en The Weeknd waren de grote winnaars. Maar tijdens de selectie van de meest sexy outfits van dit jaar, sprong er één dame bovenuit: Madison Beer. In haar jurk van Thierry Mugler was ze de absolute koningin van het bal.

Wie is Madison Beer?

En daar kwam ineens Madison Beer het podium op om een van de Video Music Award uit te reiken. Perfect gestyled in een mini-jurk van Thierry Mugler, zelfverzekerd en betoverend. Niet voor niets was ze direct trending op Twitter. Wie is deze dame?

Madison Beer is een 21-jarige zangeres uit de Verenigde Staten. In 2013 werd ze in één klap beroemd na een tweet van Justin Bieber. De Canadese zanger deelde een link op Twitter van een YouTube-video, waarin de toen nog onbekende zangeres At Last van Etta James coverde. Dit sloeg behoorlijk aan, waarna Justin Bieber er persoonlijk voor zorgde dat ze een contract kreeg bij het platenlabel Island Records. Biebers manager Scooter Braun werd ook de manager van Madison Beer en vanaf dat moment begon het balletje te rollen.

Madison Beer tijdens de MTV VMA’s 2020

Inmiddels heeft de zangeres verschillende singles opgenomen en maakte ze in 2018 een tour door de Verenigde Staten. Ook speelde ze in een aantal films, maar 2020 wordt pas echt haar jaar. Het eerste studioalbum van Madison Beer, Life Support, komt binnenkort uit. En sinds de MTV VMA’s 2020 weet de hele wereld wie ze is. De jurk van Thierry Mugler is het idee van stylist Kris Fe. Props daarvoor. Ze mocht de award voor Best Music Video From Home uitreiken en nog steeds weet niemand wie die gewonnen heeft.

Duidelijk, Madison Beer gaat voorlopig even niet uit je referentiekader, en dan hebben we het nog niet eens over haar goddelijke achternaam gehad. De zangeres is te volgen op Instagram, Twitter en TikTok. Een compilatie van haar werk.

Lees en bekijk hier alles over de MTV VMA’s 2020.

👙 Check ook: Het Nederlandse model Cindy Kimberly meet zich met Doutzen Kroes

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Maak kennis met Madison Beer, de koningin van de MTV VMA’s 2020
Sluiten