Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 24 sep 2020

McDonald’s viert 25 jaar McFlurry met huispak met koelfunctie

De McFlurry bestaat 25 jaar. Dat viert McDonald’s met een heerlijk huispak, het McFlurry 25th B-Day Suit genaamd. Jawel, het pak beschikt over een koelfunctie.

Een jaar nadat de McKroket werd gelanceerd in Nederland, deed de McFlurry in het jaar 2000 wereldwijd zijn intrede bij de McDonald’s. Het desert bestaat uit zacht opgeklopt ijs. Een speciaal ontworpen plastic lepel die in een blender past, mixt daar vervolgens koekjes of snoep doorheen. Bekende mixen zijn M&M’s, Oreo, Twix en Lion.

McFlurry 25th B-Day Suit: een huispak met koelfunctie

Het huispak bestaat uit een short en een blazer met korte mouwen. De zakken van de blazer zijn geĂŻsoleerd met folie, zodat jouw McFlurry koud blijft. De zakken van de short zijn extra diep om de lepel in te bewaren.

mcflurry birthday suit, verjaardagspak, mcdonald's
McFlurry 25th B-Day Suit, McDonald's

Het huispak bevat een print die bestaat uit een mix van OREO, M&M’S en de nieuwe limited-edition smaak Chips Ahoy. Bij het 25th B-Day Suit krijg je een coupon voor een gratis McFlurry naar keuze.

Binnenkort bij McDonald’s

In de Verenigde Staten kun je het McFlurry 25th B-Day Suit vast vooruit bestellen. Wanneer het huispak via McDonald’s Nederland is te bestellen, is nog niet bekend. Het pak is unisex en komt in twee maten beschikbaar. Het tweedelige fan-item is een mooie aanvulling op deze kledinglijn, bestaande uit sokken, truien, joggingbroeken en nog veel meer. Deze collectie is inmiddels uitverkocht.

Eerder deze maand werd bekend dat McDonald’s per ingang van oktober 2020 stopt met het plastic deksel van de McFlurry. De nieuwe verpakking is een kartonnen beker met vier vouwbare randen. Ook plastic rietjes worden vanaf dan vervangen door papieren versies. En er is zelfs een speciale raffinaderij opgezet om frituurolie om te zetten in biodiesel voor vrachtwagens. Lees hier meer over de groene toekomstplannen in Nederland van de fastfoodgigant.

🍔 Check ook: Zo maak je thuis een Whopper en andere klassiekers van de Burger King

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
McDonald’s viert 25 jaar McFlurry met huispak met koelfunctie
Sluiten