Redactie
Redactie Clothing 3 nov 2017

Scoor én stel zelf een high-end maatpak samen voor een schappelijke prijs

We snappen het als geen ander: de PC in wandelen en met een maatpak onder je armen weer richting huis trekken, doe je niet zomaar. De drempel is hoog, evenals het prijskaartje. En toch voel je waarschijnlijk de drang naar luxe en kwaliteit. 

OGER, je kent ze van de high class-kleding waar elke ontwikkelde man zich zo nu en dan in wil hijsen, komt met een nieuw concept om de bovenstaande vraag te beantwoorden.

Samen met custom menswear brand ‘Atelier Munro’ richt OGER zijn pijlen op een nieuwe, jongere doelgroep en speelt in op de trend van customization. Samen openden ze vorige week een winkel, OGER by Atelier Munro, waarbij de sterkste punten van de twee bedrijven samenkomen in een nieuw maatwerk-concept.

Het samenbrengen van de krachtigste punten van de twee bedrijven leidt nu tot de nieuwe store in het centrum van Amsterdam, waar je zelf een outfit (dus niet alleen een strak maatpak) kunt samenstellen, op basis van honderden keuzeopties. En de prijs? Die kan onder de vierhonderd euro blijven. Meer info, vind je hier.

Reageer op artikel:
Scoor én stel zelf een high-end maatpak samen voor een schappelijke prijs
Sluiten