Redactie
Redactie Style 10 nov 2020

Atelier Munro maakt maatkleding toegankelijk in tijden van corona

Atelier Munro, dat zo’n tweeëneenhalf jaar geleden in Amsterdam werd opgericht, denkt mee in coronatijden en maakt maatkleding toegankelijk voor iedereen. Deskundige en persoonlijke ‘Style Advisors’ zijn het hart van Atelier Munro en komen desnoods bij je langs om je te helpen aan een ‘duurzame custom wardrobe’. Wees gerust, je kunt ook nog altijd in een winkel of online je maten op laten meten.

Juist tijdens een pandemie is persoonlijk contact belangrijk en waardevol. Binnen de realiteit van Covid-19 heeft Atelier Munro op maat gemaakte oplossingen bedacht om er strak uit te zien. Zo biedt het modelabel niet alleen de mogelijkheid tot private shopping in de winkel, maar komen stijladviseurs ook naar jouw gewenste locatie. Daarnaast kun je een online afspraak maken met een Style Advisor, om samen door de collectie browsen.

Maatkleding in tijden van corona

Waar je ook voor kiest, je kunt om ieder tijdstip en zeven dagen per week een afspraak maken. Atelier Munro houdt op locatie – twee Amsterdamse vestigingen en wereldwijd meer dan veertig kledingwinkels – rekening met alle geldende voorschriften rond COVID-19. Daarbij blijft persoonlijke interactie tussen klant en Style Advisor volgens het modelabel gewaarborgd.

Atelier Munro, maatkleding, huis, amsterdam

Duidelijk, je hoeft niet meer tot de high society te behoren om maatkleding te dragen. In vijf stappen creëer je nu jouw custom outfit.

Browse

In de winkels, op locatie en via digital shopping ontmoet je de persoonlijke Style Advisors. Met hen ga je aan de slag om op maat gemaakte kleding te creëren die volledig is afgestemd op jouw smaak en stijl. Dat begint bij oriëntatie op de website. De zoektocht naar een casual Sunday-ensemble, het perfecte 9 to 5-pak of een black tie-smoking leidt altijd naar een uniek en persoonlijk resultaat. Naast custom items heeft Atelier Munro overigens ook een kleine selectie ready-made items beschikbaar. Deze kleding heeft standaard maten, maar kan aangepast worden aan specifieke wensen.

Fit

Wie kiest voor custom, moet worden opgemeten in een winkel, thuis of op locatie. De pas-sessie is volgens Atelier Munro zeer vakkundig en accuraat. De Style Advisors houden rekening met belangrijke details. Denk daarbij aan de hoek van de schouder, de boog van de rug en de algemene verhoudingen. Dit zorgt ervoor dat het gekozen kledingstuk perfect past en valt.

Customize

De mogelijkheden die het modelabel biedt om de gekozen look tot in de puntjes te personaliseren zijn schier oneindig. Het ontwerp van een overhemd en de details van een paar sneakers zijn allemaal naar eigen smaak te personaliseren. En een jasje is bijvoorbeeld te personaliseren door de voering en de knopen of het toevoegen van een monogram.

Ready

De op maat gemaakte custom kleding is in drie tot vijf weken klaar om te komen passen. Een laatste pas-sessie met de Style Advisor is de finishing touch en zorgt ervoor dat alle twijfels worden weggenomen.

Repeat

Wanneer het digitale maatprofiel van jou is gemaakt en opgeslagen, kun je bestellen en nabestellen in exact dezelfde maat. Details en materialen kun je blijven aanpassen naar wens.

⌚️ Check ook: Het horloge van Joe Biden is een sluw staaltje anti-Trump-symboliek

Reageer op artikel:
Atelier Munro maakt maatkleding toegankelijk in tijden van corona
Sluiten