Maak thuis deze awesome Johnnie Walker Red Rye Finish cocktails

Whisky. Hebben wij jouw aandacht? Ongetwijfeld. Dan gaan we de spanning nu nog wat opvoeren: het beste van Amerikaanse whiskeys en bourbons en Schotse whiskies verenigd. Next level cocktails en burgers met je vrienden. Klinkt goed? Precies. Wij hebben hier twee fantastische Johnnie Walker Red Rye Finish cocktails * voor je en geloof ons: zolang je deze cocktails serveert, heb je jouw vrienden wekelijks over de vloer.

De gloednieuwe Johnnie Walker Red Rye Finish is het resultaat van een oneindige hoeveelheid experimenten met de smaken van het Schotse merk. De whisky is voortgekomen uit een blend van malt- en graanwhisky die gerijpt is in first fill bourbon vaten en zes maanden lang ‘gefinished’ is in ex rye-vaten. Het resultaat: zoet en licht kruidig. Een perfecte basis voor een heerlijke whiskycocktail. Let’s get to work. 

Die speakeasy vibe gewoon bij jou thuis? Dat kan, met deze verfijnde cocktail. Verfrissend, chique, verfijnd… en verrassend eenvoudig.

Ingrediënten:
35 ml (1/3) Johnnie Walker Red Rye Finish
70 ml (2/3) ginger ale
Een blaadje basilicum ter garnering

Serveer in een lowballer glas.

Hebben je vrienden eveneens stevige trek? Serveer ‘m dan met Mr. Hungry Sams ‘Double Burglar‘ (voor de saus kun je ook Johnny Walker Red Rye Finish gebruiken)

The 33rd Street

Koffie plus whisky in één glas. Is het mogelijk? Ja het is mogelijk. The 33rd Street brengt het beste van de twee wereld samen in een prachtige whiskycocktail met espresso. Oftewel: het beste van twee werelden in één glas.

Ingrediënten:
50 ml Johnnie Walker Red Rye Finish
20 ml afgekoelde espresso
2 theelepels suiker
een snufje zout

Serveer in een coupetteglas.

Ook van The 33rd Street kun je een boozy burger sessie maken. Combineer ‘m met de Garlic Cheesy burger om de avond goed door te komen.

*Gelieve deze content niet met mensen onder 18 jaar oud te delen

In samenwerking met Johnnie Walker

Reageer op artikel:
Maak thuis deze awesome Johnnie Walker Red Rye Finish cocktails
Sluiten