Nieuwe beelden van ‘Far Cry 5’ zijn opgedoken

Het is minder dan een maand en dan kunnen we eindelijk aan de slag met Far Cry 5. Een game die we eigenlijk liever vandaag dan morgen hebben om in onze console te proppen. Wat dat betreft helpt onze speelsessie die we onlangs met de game hadden niet. Die smaakte alleen maar naar meer. En nu we de nieuwe beelden van de game zien, wordt het wachten alleen maar erger.

Far Cry 5 in de bergen

De nieuwe onthullingen focussen zich op het berggedeelte van Far Cry 5. De game is verdeeld over drie grote gebieden. In elk gebied voltooi je missies om zo de aandacht op de plaatselijke leiders van de cult op je te krijgen, waarmee je uiteindelijk de mogelijkheid hebt om ze uit te schakelen. Eén van de beschikbare gebieden neemt je mee naar een gedeelte in de bergen en dat moet er voor zorgen dat het gevoel compleet anders is.

Het berggebied is gevuld met wouden, waardoor de spelers die er van houden om zo min mogelijk op te vallen er heerlijk stealthy kunnen spelen. Daarnaast is het gebied ideaal om naar kliffen toe te lopen en daar met een wingsuit vanaf te springen. Dat is dan weer handig als een vijandelijke basis zich onder jou bevindt en je ze van bovenaf wil verrassen.

Daarnaast is het handig om te weten dat je ook in dit gebied een aantal vrienden kunt maken en hen kan oproepen in het heetst van de strijd. Voor elke speelstijl heb je wel een zogenaamde gun for hire, of je nu van stealth of het maken van explosies houdt. Tot slot hebben we nog een aantal fijne nieuwe screenshots van Far Cry 5, zie hieronder. Far Cry 5 komt op 27 maart uit en verschijnt op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Far Cry 5Far Cry 5Far Cry 5Far Cry 5Far Cry 5Far Cry 5Far Cry 5Far Cry 5
Reageer op artikel:
Nieuwe beelden van ‘Far Cry 5’ zijn opgedoken
Sluiten