Jan de Raab
Jan de Raab Life 10 jun 2018

Reis de wereld rond in 22 dagen met deze exorbitant luxe wereldreis

Mocht je nog geen vakantieplannen hebben en zoek je echt wat bijzonders? Dan is een verblijf in één van de vele Aman Resorts in combinatie met een heuse Package Tour iets voor jou. Gemakshalve gaan we er vanuit dat je bankrekening beter gevuld is dan die van menig Nederlander, het kost namelijk een paar centen. Maar, eerlijk is eerlijk, je krijgt er wel een fantastische wereldreis voor terug.

Aman Resorts

Waar menigeen al begint te gruwelen van het woord ‘Resort’, daar haalt Aman alles uit de kast. Met dit all-inclusive vakantie pakket reis je in 22 dagen de hele wereld over en bezoek je alle denkbare bestemmingen.

Luxe wereldreis

Uiteraard doe je dat niet per lijnvlucht, maar per privéjet: een Airbus ACJ 318 met vier lounges, twee toiletten en zelfs een douche. Natuurlijk moet het wel een beetje exclusief blijven, dus kunnen er niet meer dan zestien geluksvogels deze ultieme vakantie ervaring opdoen.

Luxe wereldreis

De definitie van Aman als het gaat om vakantie vieren, gaat elke verbeelding te boven. Een standaard verblijf is al bijzonder, maar dit vakantiepakket omvat alles waar je maar van kunt dromen en meer.  Zo reis je naar Aman-resorts in Japan, China, Vietnam, Thailand, Bhutan, India, Griekenland, Montenegro en Italië. Deze resorts blinken dus uit in gastvrijheid, luxe en privacy. Aan een entertainmentprogramma is ook gedacht.

Luxe wereldreis

Zo ga je als gewaardeerde gast sushi maken en zwaardvechtlessen nemen in Tokio. of wat dacht je van off-road fietsen in de Vinh Hy Bay in Vietnam. Net als bij andere vooraf geplande rondleidingen, zijn er voldoende mogelijkheden om lokale bezienswaardigheden te zien.

Liever eindeloos shoppen tijdens je vakantie? Er zijn diverse mogelijkheden om te winkelen. De activiteiten zijn afgestemd op elke locatie, zodat je kunt genieten van een bezoek aan een olifantenheiligdom in Thailand of een bezoek kunt brengen aan het Cheri-klooster in Bhutan.

Luxe wereldreis

Socializen op niveau

Natuurlijk neemt het socializen een belangrijke plaats in tijdens je vakantie. Er is dan ook voldoende gelegenheid tot een goed gesprek met een van je medereizigers. Naast het gezamenlijke ontbijt, zijn er ook speciale cocktailavonden en kun je prinsheerlijk relaxen in een van de vele Aman-spa’s in de resorts. Aan al dat moois hangt wel een pittig prijskaartje. Als je met z’n tweeën gaat, ben je namelijk ruim 250.000 dollar kwijt. Meer informatie? klik dan hier.

Is deze exorbitant luxe wereldreis net even iets te prijzig? Geen probleem. Het kan gelukkig ook een stuk goedkoper. In dit artikel laten we je zien hoe je ook voor anderhalf duizend euro de wereld kunt rondreizen.

Reageer op artikel:
Reis de wereld rond in 22 dagen met deze exorbitant luxe wereldreis
Sluiten