Manners Occasions #48: luxe tweedehands sedans uit Duitsland onder 15k

BMW 750 Li - €14.990

We hoeven je waarschijnlijk niet te vragen wat de meest luxe bolide is uit brochure van BMW. De 7-Serie valt onder de absolute topklasse en is het toppunt van luxe en comfort. Nieuw is deze bolide praktisch onbetaalbaar, maar als je lang genoeg wacht en in Duitsland gaat kijken, worden ze vanaf betaalbaar. Bij ons ben je voor een fatsoenlijke moderne tweedehands BMW 7-Serie (benzine) minimaal twintig ruggen kwijt, maar dat is bij onze Oosterburen wel anders.

Een mooi voorbeeld daarvan is deze BMW 750 Li die we op de Duitse Autoscout24 vonden. Hij is tot de nok toe gevuld met luxe. Zo zijn de stoelen niet alleen verwarmd, maar ook ventilerend. Verder zitten er schermen in de hoofdsteunen en is hij uitgerust met allerlei hulpmiddelen die je reis extreem comfortabel maken. Daar kun je van genieten op hoge snelheid, want dankzij de 4.4 liter benzinemotor heb je de beschikking over 408 pk. Genoeg om dit slagschip behoorlijk rap te maken. Nadeel is wel dat hij niet heel zuinig is. Tja, je kunt niet alles hebben.

Overige informatie

Bouwjaar: 2010
Transmissie: automaat
Cilinderinhoud: 4.395 cm³
Cilinders: 8
Brandstof: benzine
Verbruik: 11,4 l / 100 km (gemiddeld)
Leeggewicht: 2.055 kg
Kleur: Blauw (metallic)
Carrosserietype: sedan
Deuren: 4
Stoelen: 4
Kilometerstand: 124.000 km

Meer tweedehands auto’s

Is je budget kleiner en wil je meer ruimte? Klik dan hier voor stijlvolle stationwagens onder de 10.000 euro. Voor alle voorgaande edities van Manners Occasions kun je hier terecht.

Reageer op artikel:
Manners Occasions #48: luxe tweedehands sedans uit Duitsland onder 15k
Sluiten