Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Auto's & Motoren 16 jan 2019

Manners Occasions #48: luxe tweedehands sedans uit Duitsland onder 15k

Duitse bolides uit Duitsland

Iedere man heeft een droomauto. Voor de één is het een stijlvolle Ferrari, de ander droomt van een klassieke Porsche en dan zijn er ook nog genoeg mannen die een dikke Amerikaan op de oprit willen. Helaas blijft het vaak alleen bij dromen. Gelukkig is er altijd nog de tweedehands automarkt die vol staat met auto’s die de droom voor een deel kunnen waarmaken, zonder dat je portemonnee daar zwaar onder hoeft te lijden.

Wij gaan je daar met deze rubriek bij helpen. Iedere week duiken we in de tweedehands automarkt van Nederland en scheiden we het kaf van het koren. Daarbij richten we ons wekelijks op een ander type auto en verschillende prijsklassen. Ditmaal gaan we onze horizon verbreden. Nederland is te klein geworden en daarom is het tijd om de grens over te gaan. Er zitten namelijk behoorlijk wat voordelen aan het kopen van een tweedehands auto in Duitsland. Benieuwd welke en hoe je hem naar Nederland haalt? Klik dan hier.

Mocht je daadwerkelijk op zoek zijn naar tweedehands auto, let dan goed op. Niet iedereen is te vertrouwen en daarom is het belangrijk om te weten waar je op moet letten. Wij hebben hier zes essentiële dingen op een rijtje gezet en vertellen je hier waarom je niet blind moet afgaan op de kilometerstand. Tot slot kun je hier lezen hoe je voorkomt dat je te veel betaalt voor een tweedehands auto. You’re welcome!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Manners Occasions #48: luxe tweedehands sedans uit Duitsland onder 15k
Sluiten