Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Life 13 apr 2020

Lubach heeft na ‘Beter in Bed’ opnieuw briljante hit te pakken (ft. MEROL)

Arjen Lubach kennen we vooral als host van de beste satirische nieuwsshow van Nederland, maar hij heeft nog veel meer talenten. Iedereen die wel eens wat van zijn theatershow gezien heeft, weet dat Arjen Lubach ook een muzikale kant heeft. Dit talent is zo nu en dan ook terug te zien in Zondag met Lubach en ook afgelopen aflevering was het weer raak.

Ook deze week dook Arjen Lubach weer bovenop het corona nieuws. Dit was zelfs de meest met Covid-19 besmette aflevering tot nu toe. Ieder item had wel iets met het virus te maken. Hoe gaat de wereld eruitzien na corona, wat is de oppositie nu aan het doen en wat is nu precies de bedoeling met die corona-app? Het coronavirus heeft een enorme impact op de politiek en maatschappij, maar volgens Lubach ook op de muziekwereld.

Lubach en MEROL gaan voor zomerhit

We hebben nu een paar mooie dagen achter de rug en de lente is aangebroken. Het is wachten op de eerste zomerhits. Die zullen dit jaar alleen wel anders zijn dan voorgaande jaren. Al die teksten over liefde en lust met de daarbijbehorende licht erotische videoclips kunnen in deze tijd echt niet. Dat moet anders en Arjen Lubach neemt daarin het voortouw. Hij belde MEROL (die van ‘hou je bek en bef me’) en kwam met onderstaande zomerhit.

Dit is niet de eerste keer dat Arjen Lubach zijn muzikale talenten tentoonspreidt in een aflevering van Zondag met Lubach. Zo maakte hij samen met Famke Louise en nummer over Tweede Paasdag en zagen we nog niet zo lang geleden ook Fresku voorbijkomen in een Lubach-hit over slavernij. Beiden gingen behoorlijk viraal, maar waren niet zijn absolute succesnummers.

Thierry Baudet als hoogtepunt

Die zaten namelijk in zijn theatershow Arjen Lubach LIVE! Woke was er daar één van, maar de meest succesvolle plaat van Lubach is zonder twijfel Beter in Bed. Een nummer waarin de presentator zingt over dat hij het bed heeft gedeeld met de ex van Thierry Baudet. Deze knaller leverde hem zelfs een nominatie op voor de Annie M.G. Schmidtprijs, maar eergisteren werd bekend dat deze onderscheiding naar Alex Klaassen is gegaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lubach heeft na ‘Beter in Bed’ opnieuw briljante hit te pakken (ft. MEROL)
Sluiten