Alrik de Jong
Alrik de Jong Crypto 10 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Lord of the Rings-crypto JRR Token wordt jouw ‘preciousss’

Fans van Lord of the Rings kunnen nu investeren in ‘one coin to rule them all‘. De JRR Token is een nieuwe cryptocurrency, die gelanceerd is met een trailer in filmstijl.

Alvast even een disclaimer voor mensen die net instappen in de wereld van de crypto. Een grote investering in een nieuwe munt als deze is misschien niet het meest wijze besluit, al is het met een klein bedrag natuurlijk een leuke aankoop voor ‘de heb’. Maar goed, met cryptocurrencies weet je het maar nooit. De grootste klappers zijn gemaakt met de grootste risico’s, maar de JRR Token lijkt meer een marketingstunt.

Lord of the Rings trailer voor nieuwe crypto

Voor zover bekend word je niet onzichtbaar als je in bezit bent van een JRR Token en je verandert ook niet in een geobsedeerd wezen die alleen maar ‘my preciousss’ roept. Wel is er een heuse trailer, die de cryptocurrency aanprijst alsof het een magische ring betreft.

One token that rules them all, one token you don’t mine them. One token to hold for all, and in the market bind them.’ Klinkt spannend en mysterieus. Dan is er nog een website, waar je in een fantasierijke omgeving wat feiten vindt over de Lord of the Rings-crypto.

JRR Token aanschaffen

Maar voor de doorgewinterde crypto-investeerders is er een PDF, volledig in Tolkien-stijl, met informatie die er écht toe doet. Een korte samenvatting: de JRR Token is gebaseerd op de Binance Smart Chain. 3 procent van de inkomsten van alle aankopen wordt verdeeld onder de huidige bezitters. Je wordt dus beloond als je de munt langer in bezit houdt. Nog eens 3 procent van de inkomsten wordt gestoken in een liquiditeitspool om een solide prijsbodem en stabiliteit te creëeren. En dan gaat er nog 3 procent naar verschillende goede doelen.

my-precious-gollum, jrr token, lord of the rings crypto

Via de website zie je hoe je de Lord of the Rings-crypto kunt kopen. Dat kan bij MetaMask of Trust Wallet, waar je de JRR Token via PancakeSwap kan aanschaffen in ruil voor jouw huidige cryptocurrencies.

Lees op deze overzichtspagina meer over cryptocurrencies.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.