Alrik de Jong
Alrik de Jong Style 3 jun 2019

5 tijdloze looks die we stelen van Michiel Huisman

De Nederlandse man behoort niet tot de stijlvolste op aarde, gelukkig draait het om meer dan alleen stijl. Neemt niet weg dat er genoeg goed geklede mannen rondlopen, al is de meest stijlvolle man van Nederland tegenwoordig vooral in Hollywood te vinden. Juist, Michiel Huisman.

Michiel Huisman, de meest stijlvolle man van Nederland

Elegant, en tegelijk ruig. Knap, maar niet glad. Goed lichaam, niet overdreven opgepompt. Altijd goed gekleed, zonder dat er over nagedacht lijkt te zijn. Beroemd, maar bescheiden. Alles klopt aan Michiel Huisman, een man die menig vrouwenhart hart sneller doet kloppen en ons slechts benijdend laat toekijken. Vijf looks die we stelen van de acteur en hobbyfotograaf.

All black

Bij een zwart pak trek je al snel een wit shirt aan. Michiel Huisman laat zien hoe je all black gaat. Niets zo stijlvol als een zwart pak met een zwart shirt en zwarte das. Zorgt ervoor dat je er niet direct corporate uitziet. Voor het donkerblauwe detail op de das die Michiel Huisman op de onderstaande foto draagt, kunnen we alleen maar een diepe buiging maken. Aan zijn keuze voor de schoenen met dubbele gesp kun je ook een voorbeeld nemen. Je ziet Lily James, de vrouw naast hem, denken: “Weet je wat ik wel zou willen zijn… De vrouw van Michiel Huisman.”

looks, michiel huisman, stijl, stijlvolle man, nederland
looks, michiel huisman, stijl, stijlvolle man, nederland

De nonchalante outdoor look

Een beetje man kent ook zijn weg in de natuur. En dan let je op comfort, wat niet ten koste hoeft te gaan van stijl. Als je gaat wandelen of vissen in de natuur, hoef je natuurlijk niet direct die kilo’s zware bergschoenen aan te trekken en je backpack kun je ook rustig thuis laten. Kijk naar Michiel Huisman. Lage converse-sneakers, zwarte jeans, nonchalant T-shirt, goede baard, Herschel-rugtas, simpel petje. Stijlvol door zijn eenvoud. De foto’s zijn genomen door Michiel Huisman zelf, zo te zien met een analoge Leica.

Sit on tree chair.

13k Likes, 66 Comments – Michiel Huisman (@michielhuisman) on Instagram: “Sit on tree chair.”

Finally I turn.. and only then discover the cabin, that is real. I don’t approach it. Leave it be. Do take one more picture..

4,730 Likes, 75 Comments – Michiel Huisman (@michielhuisman) on Instagram: “Finally I turn.. and only then discover the cabin, that is real. I don’t approach it. Leave it be….”

Catching up on some needed sunshine vitamin. BTW this is not a movie set, you know.. it’s real.

9,262 Likes, 71 Comments – Michiel Huisman (@michielhuisman) on Instagram: “Catching up on some needed sunshine vitamin. BTW this is not a movie set, you know.. it’s real.”

A little later.. just casually leaning against a fence. Unaware of the authentic abandoned cabin behind me.

7,338 Likes, 45 Comments – Michiel Huisman (@michielhuisman) on Instagram: “A little later.. just casually leaning against a fence. Unaware of the authentic abandoned cabin…”

Follow me!

11.2k Likes, 110 Comments – Michiel Huisman (@michielhuisman) on Instagram: “Follow me!”

Smoking hot

Het bovenlichaam van Michiel Huisman is gemaakt om colberts en blazers te dragen en dat komt het best naar voren in een smoking. Met zijn stoppelbaardje laat hij hier zien dat je niet per se gladgeschoren hoeft te zijn op een gala. Michiel Huisman draagt zonder uitzondering een smoking met de perfecte snit. De mouwlengte van zowel het jasje als het shirt zijn perfect, de zacht fluwelen look sluit naadloos aan bij zijn persoonlijkheid. Van opsmuk en poespas is geen sprake. Als je zelf een keer een smoking gaat kopen, kijk dan even naar dit plaatje.

looks, michiel huisman, stijl, stijlvolle man, nederland

De strandjutter

Vrouwen en mannen vinden het aantrekkelijk als een man niet te glad is. Er moet een strandjutter in je schuilen. Hoe je die look creëert, laat Michiel Huisman zien. Coltrui, ruig getrimde baard, wilde haardos. Maar dan wel verzorgd.

looks, michiel huisman, stijl, stijlvolle man, nederland

A pop of color by ?Haas

63.1k Likes, 610 Comments – Michiel Huisman (@michielhuisman) on Instagram: “A pop of color by ?Haas”

Haar achterover

Verras je vrienden, collega’s, familie en vooral de vrouwen om je heen eens door je haar achterover te dragen. Dit geeft je in een klap een extra dosis sex appeal. Werkt vooral als je het af en toe doet. Het begint voorspelbaar te worden, maar ook hier geeft Michiel Huisman weer eens het juiste voorbeeld. Laat je inspireren, zouden we zeggen.

looks, michiel huisman, stijl, stijlvolle man, nederland
looks, michiel huisman, stijl, stijlvolle man, nederland

Check ook de zeven grote modetrends voor mannen in de lente en zomer 2019.

Reageer op artikel:
5 tijdloze looks die we stelen van Michiel Huisman
Sluiten