Alrik de Jong
Alrik de Jong Style 23 okt 2019

7 looks die we stelen van Star Wars-acteur John Boyega

Een van de rijzende sterren in Hollywood is John Boyega, het meest bekend als Finn in Star Wars. Naast zijn acteertalent heeft hij een uniek gevoel voor stijl. Zeven looks om blindelings over te nemen.

John Boyega werd bekend bij het grote publiek door zijn rol in Star Wars: The Force Awakens (2015). In die film bevrijdde hij zichzelf als stormtrooper FN-2187 voor de First Order om zich aan te sluiten bij Resistance als Finn. Zijn rol wordt steeds belangrijker en in Star Wars: The Rise of Skywalker lijkt hij een sleutelrol te gaan vervullen.

De looks van John Boyega

Voor zijn eerste rol als Finn in Star Wars won de acteur een BAFTA Rising Star Award en een Empire Award voor Best Male Newcomer. Tijdens de uitreiking van die awards zagen we direct dat John Boyega een bron aan stijlinspiratie is. Een paar coole looks op een rij.

1. Smoking hot

John Boyega, finn, star wars, looks, mode, fashion
Bron: AFP / Justin Tallis

Om te zien of een man stijl heeft, is de manier waarop hij een smoking draagt een goede graadmeter. Daarbij horen geen rare fratsen. John Boyega draagt zijn smokings op de meest klassieke wijze, inclusief lakleren schoenen. De wijde snit van de pantalon is perfect.

2. Nigeriaanse touch

John Boyega, finn, star wars, looks, mode, fashion
Bron: AFP / Justin Tallis

Wat is dit een heerlijke trui of hoe dit kledingstuk met leeuwenprint ook mag heten. John Boyega heeft Nigeriaanse ouders en zijn roots steekt hij niet onder stoelen of banken. Deze trui interpreteren we als een ode aan de Nigeriaanse man, die doorgaans goed gekleed is. Zijn prachtige lach maakt de look compleet.

3. Flower power 2.0

John Boyega, finn, star wars, looks, mode, fashion
Bron: EPA / Glenn Campbell

T-shirts, truien en overhemden met een bloemetjesmotief zijn eigenlijk altijd een modeflater, hoe origineel je ook denkt te zijn. Maar John Boyega bevestigt hier de regel der uitzondering. In deze heerlijke look verscheen hij bij een mediaevenement rond de film Pacific Rim Uprising, waarin hij de hoofdrol speelt.

4. Voetbal-chique

I know I’m late but finally ! When I wear this top I become an amala eater…. that in itself gives me hope for this team. PS If we lose we still hold the World Cup of kits…. In Jesus name amen. He has done it.

112.8k Likes, 1,416 Comments – John Boyega (@johnboyega) on Instagram: “I know I’m late but finally ! When I wear this top I become an amala eater…. that in itself gives…”

Het thuisshirt van Nigeria tijdens het WK 2018 behoort tot de mooiste voetbalshirts ooit. Retro voetbalshirts zijn sowieso weer hot fashion items.

5. 90’s hiphop style

The team ??

173.9k Likes, 1,293 Comments – John Boyega (@johnboyega) on Instagram: “The team ??”

Trui van Biggie Smalls, ketting van Tupac Shakur en klaar. Ook de 90’s hiphop style weet John Boyega moeiteloos eigen te maken.

6. High School boy

From secondary school till now and we haven’t changed our mean mugging selfie habits. @levellelondon ??

61.8k Likes, 259 Comments – John Boyega (@johnboyega) on Instagram: “From secondary school till now and we haven’t changed our mean mugging selfie habits….”

Op deze foto poseert John Boyega met een oude schoolvriend. Zelf is hij gekleed alsof hij nog op de High School zit. Dat Dolce & Gabbana jack willen we ook! Lekkere stylo.

7. Finn in Star Wars

John Boyega, finn, star wars, looks, mode, fashion
Bron: starwars.com

Naast het verhaal en de actie, wordt in Star Wars-films ook veel aandacht besteed aan stijl. Het leren en jack en het katoenen shirt uit Star Wars: The Force Awakens maken Finn tot een van de meest stijlvolle personages uit het ‘galaxy far, far away‘.

? Check ook: 5 tijdloze looks die we stelen van Michiel Huisman

Reageer op artikel:
7 looks die we stelen van Star Wars-acteur John Boyega
Sluiten