Living With Yourself: Paul Rudd vecht tegen zichzelf in nieuwe Netflix serie

The Fundamentals of Caring is een van onze favoriete Netflix Original films. De luchtige comedy weet vooral te scoren dankzij het acteerwerk van Paul Rudd, die we allemaal kennen als Ant-Man uit het Marvel Cinematic Universe. Binnenkort krijgt hij zijn eigen Netflix serie: Living With Yourself.

Living With Yourself met Paul Rudd

Fans van zwarte humor kunnen alvast 18 oktober in hun agenda’s zetten, want dan komt deze serie naar de streamingdienst. Paul Rudd moet het tegen zichzelf opnemen wanneer hij ontdekt dat hij vervangen is door een betere versie van zichzelf. En dat terwijl hij enkel een bezoekje wilde brengen aan een spa…

Netflix beschrijft de serie als een “existentiële komedie die de vraag stelt: willen we wel een betere versie van onszelf worden?” De serie Living With Yourself bestaat uit acht afleveringen en wordt vanuit verschillende perspectieven verteld. Rudd speelt Miles Elliott, een man die een beetje klaar is met de liefde en het leven in het algemeen. Een mysterieuze spa-behandeling belooft een beter leven, een kans die Elliott niet links wilt laten liggen.

Wanneer hij weer wakker wordt in de spa, komt hij erachter dat het gelukt is. Er is echter een klein probleempje: die betere versie van zichzelf probeert het leven van Elliott over te nemen. Hij is letterlijk vervangen door die betere zelf. Volg je het nog?

Living With Yourself Netflix
Bron: Netflix

18 oktober op Netflix

Qua plot zit het wel goed, en qua humor ook. De zwarte comedy is namelijk geschreven en bedacht door Emmy-winnaar Timothy Greenberg, een van de grote talenten achter The Daily Show toen Jon Stewart nog achter zijn desk zat. Living With Yourself is geregisseerd door Jonathan Dayton en Valerie Faris, onder andere van Little Miss Sunshine.

Een flinke dosis zwarte humor en een vleugje thriller, gecombineerd met de charmes van Paul Rudd? Wij hebben er zin in. Hopelijk blijft het vrij simpele concept interessant genoeg om een complete serie te dragen, maar dat gaan we al op 18 oktober ontdekken. Dan komt de complete serie namelijk naar Netflix. Check hieronder de eerste trailer!

Living With Yourself | Official Trailer | Netflix

Miles Elliott, a man struggling in life, undergoes a novel spa treatment that promises to make him a better person, only to learn he’s been replaced – literally – by a better version of himself. Living with Yourself premieres October 18 on Netflix.

Reageer op artikel:
Living With Yourself: Paul Rudd vecht tegen zichzelf in nieuwe Netflix serie
Sluiten