Alrik de Jong
Alrik de Jong Style 17 jul 2019

De best geklede mannen tijdens de première van The Lion King

De live-action remake van The Lion King is in première gegaan. Dus namen we een kijkje op de rode loper. Wat waren naast Donald Glover en Virgil van Dijk de best geklede mannen in Hollywood? Dit is onze top 5.

Lion King première: de best geklede mannen

De nieuwe versie van The Lion King behoeft geen review. Het is een visueel perfect uitgevoerde remake van de originele Disney-film uit 1994, zodat nieuwe generaties opnieuw kunnen genieten van dit geweldige verhaal. Dus kunnen we ons focussen op de best geklede mannen op de rode loper in Hollywood. We zouden zeggen: laat je inspireren.

Donald Glover

Om te beginnen met de man die boven iedereen uitstak op de rode loper van de Lion King-première. Donald Glover, sowieso een van de best geklede mannen ter wereld. De acteur die de stem van de volwassen Simba vertolkt, droeg een double-breasted geruit pak van Gucci. Kijk ook naar het geknoopte shirt eronder. De bruine leren monk-strap schoenen maken het geheel af. Meer heeft deze man niet nodig.

donald glover, the lion king, premiere, best geklede mannen

Seth Rogen

Hoe ga je naar de naar de première van The Lion King als je de stem van Pumbaa vertolkt? Juist, als een beest dat ieder moment Hakuna Matata kan roepen. Applaus voor Seth Rogen, normaal gesproken niet iemand die je direct onder de best geklede mannen schaart.

seth rogen, the lion king, premiere, best geklede mannen

Niles Fitch

Door naar Niles Fitch, die de jonge Simba speelde in de Amerikaanse musical The Lion King. Zijn pak kunnen we niet detecteren, maar het 18-jarige acteertalent laat net als Donald Glover zien dat geruite pakken weer helemaal de shit zijn.

Niles Fitch, the lion king, premiere, best geklede mannen

Lance Gross

Hoe ga je naar de première van The Lion King als je een onmetelijk grote eindbaas bent? Welnu, met je dochter en in deze bizar mooie traditionele Afrikaanse kledij. Mannen, neem een voorbeeld aan de Amerikaans-Ghanese acteur en model Lance Gross, net als Donald Glover een van ‘s werelds best geklede mannen.

Lance Gross, the lion king, premiere, best geklede mannen

Virgil van Dijk

Oké, dit was niet in Hollywood, maar tijdens de première van The Lion King in Londen. Tellen we mee in dit lijstje, simpelweg omdat Virgil van Dijk een held en een Nederlander is. En omdat hij er goed uitziet in een smoking met een groen fluwelen jasje. Om over zijn vrouw Rike Nooitgedagt maar te zwijgen.

virgil van dijk, the lion king, premiere, best geklede mannen

? Bekijk hier de best geklede mannen tijdens Wimbledon 2019

Reageer op artikel:
De best geklede mannen tijdens de première van The Lion King
Sluiten