Pim Jansen
Pim Jansen Sport 20 dec 2019
Leestijd: 2 minuten

Lief: staredown Rico Verhoeven en Badr Hari eindigt in knuffel

Geniaal, deze zagen we niet aankomen. De staredown tussen Rico Verhoeven en Badr Hari eindigde vanmiddag in een knuffel. Het voorbeeld voor de hele maatschappij, zo willen we het zien. Laat in de poll onderaan dit artikel weten voor wie jij bent.

De staredown tussen Rico Verhoeven en Badr Hari

De spanning was voelbaar in de grote zaal van sportcentrum Papendal toen Rico Verhoeven en Badr Hari even neus aan neus kwamen te staan tijdens de bekende staredown. Even keken beide kickboksers elkaar diep in de ogen. Daarna volgde geen geduw en getrek. Niemand liep boos weg. Geen arrogante blikken of domme scheldwoorden. Nee, wat volgde was een knuffel. Kijk je mee maatschappij? De kickboksers bewaarden het vuurwerk voor zaterdag in een vol GelreDome.

Het lijkt nog een beetje vroeg om te zeggen maar organisator Glory spreekt nu al over het gevecht van de eeuw. Bijna 30.000 vechtsportliefhebbers zitten in het stadion waar Vitesse voetbalt, als Badr Hari en Rico Verhoeven voor het eerst in drie jaar weer tegenover elkaar in de ring staan.

Geen VIP-tafels

Geen VIP-tafels dit keer, toch kostten de kaartjes dichtbij de ring nog altijd 1.500 euro. Voor 65 euro kan je op een stoeltje in de nok van het stadion zitten. Dan zie je het waarschijnlijk beter op tv. De titanenstrijd gaat, net als de staredown overigens, over de hele wereld en is in 180 landen te volgen.

Staredown, rico Verhoeven, Badr Hari
Bron: ANP / Koen van Weel

De staredown in 2016 ging er een stuk minder vriendelijk aan toe. Toen liep Badr Hari weg. Rico Verhoeven won uiteindelijk het gevecht.

Poll: voor wie ben jij?

Bij ons op de redactie is het 50/50; de ene helft hoopt op Badr Hari, de ander op de zoveelste overwinning van Rico Verhoeven. Maar voor wie ben jij? Laat het weten in de poll.

? Check ook: Het gevecht van de eeuw: ‘Voor Batman heb je The Joker nodig’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lief: staredown Rico Verhoeven en Badr Hari eindigt in knuffel
Sluiten