Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Stuff 10 jan 2019

Lidl device deal: 2-in-1 powerbank en krachtige zelfstarter voor je auto

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een super handige zelfstarter gevonden bij de Lidl zodat jij je auto altijd kan starten. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Lidl: Zelfstarter met powerbank

Je moet er niet aan denken toch? Lang in de file staan naar bijvoorbeeld je wintersport vakantie in Oostenrijk of tijdens je roadtrip in Frankrijk en dat je motor het begeeft. Dan sta je weer langs de weg te hannesen met startkabels en moet je een vriendelijke bestuurder vinden die je wil helpen, kortom veel gedoe.

Wij hebben gelukkig een handige en betaalbare oplossing gevonden zodat jij je trouwe vierwieler altijd kan starten waar je maar wil.

Zelfstarter Ldil

De Lidl verkoopt een krachtige zelfstarter die over een powerbank van maar liefst 12.000 mAh beschikt. Je kan je auto dus direct starten met een krachtige, kortstondige startstroomimpuls van 300 A. Deze 2-in-1 starthulp voor auto‘s heeft ook nog een powerbank met 2 USB-aansluitingen en een micro-USB-aansluiting voor smartphones, tablets en andere apparaten zodat je nooit zonder een lege telefoon zit!

Om het af te maken zit er een handige zaklamp op zodat je in het donker wat ziet. Daarnaast krijg je er een USB kabel bij en oplader zodat je de zelfstarter makkelijk oplaad.

Een grote hulp voor een kleine prijs

Je haalt deze krachtige starthulp nu bij de Lidl bij jou in de buurt of in de Lidl-shop! De zelfstarter is nu extra voordelig en kost maar 49.99,- euro zodat je maximaal voorbereid naar je wintersport kan rijden! Meer informatie over de handige zelfstarter vind je hier.

Reageer op artikel:
Lidl device deal: 2-in-1 powerbank en krachtige zelfstarter voor je auto
Sluiten