Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Travel 15 feb 2019

Lidl travel deal: Voor een prikkie op Minicruise naar Newcastle

Wat van de wereld zien is natuurlijk leuk, alleen kan dat gewoon best prijzig zijn. Vliegticket prijzen schieten door het dak en hotels zijn niet altijd te betalen. Om jou toch te laten genieten van een koud biertje in een leuke stad hebben wij een toffe aanbieding voor je gevonden. Jij kan met je beste maat of vriendin voor een prikkie naar het Engelse Newcastle.

Lidl travel: Minicruise naar Newcastle

Er soms even tussenuit gaan is hartstikke lekker. Slenteren door een stad, stappen met je maten of cultuur snuiven in een oud centrum is gewoon tof, het haalt je uit je dagelijkse sleur en je ziet weer wat nieuws van de wereld. De Lidl kan je super voordelig uit die sleur trekken. Je kan op Minicruise met DFDS cruises naar het bruisende Newcastle.

Newcastle

Voor een prikkie naar Newcastle

Voor de gene die nog nooit op een cruiseschip hebben gezeten en dat heel graag een keer willen doen, is dit de uitgelezen mogelijkheid. Je kan met twee personen voor nog geen honderd euro al op cruise naar de Engelse havenstad. Je drie daagse cruise begint in IJmuiden waar je aan boord zal stappen van de luxe ferrycruise. Jezelf vermaken op die boot is niet heel moeilijk. Je kan luxe gaan dineren, een gokje wagen in het casino of lekker barhoppen bij de verschillende barretjes die het schip te bieden heeft.

Bij aankomst brengt een bus je naar het stadscentrum waar je goed kan shoppen, musea kan bezoeken of gewoon op zijn Engels de kroeg in kan duiken! Daarnaast kan je de drie daagse natuurlijk zo plannen dat je ook nog een toffe voetbalwedstrijd van Newcastle United FC mee kan pakken! Genoeg te doen dus in de Engelse havenstad.

Een toffe trip voor een kleine prijs

je las het net al goed, je zit voor nog geen honderd euro al in Newcastle! De drie daagse Minicruise kost je 98,- eurootjes om precies te zijn. Dat is op basis van twee personen, twee overnachtingen en een boek termijn tot mei 2019! Boeken? Meer informatie vind je hier.

Ga je liever voor een scherpe prijs jouw Formule 1 helden achterna? De Formule 1 reisdeals vind je hier.

Reageer op artikel:
Lidl travel deal: Voor een prikkie op Minicruise naar Newcastle
Sluiten