Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Life 16 jan 2019

Lidl travel deal: een betrouwbare backpack met vele opties

Wanneer jij gaat backpacken in het idyllische Zuidoost-Azië of ergens anders op de wereld is het belangrijk dat je de juiste gear bij je hebt. Om je alvast voor te bereiden op de trip van je leven hebben we vandaag een betrouwbare backpack gevonden bij de Lidl waar jij de hele wereld mee kan over reizen.

Lidl: High Peak Backpack Sherpa

Wanneer je op reis bent is het gewoon fijn om een goede backpack bij je te hebben. Je wil niet drie maanden weg met een rugzak die niet lekker zit, te zwaar is of rugklachten oplevert. Alleen snappen we ook dat je geen vermogen wil neertellen aan een dure backpack, die centen geef je liever op reis uit!

Gelukkig biedt de Lidl nu extra voordelige hulp. De Duitse budgetsupermarkt heeft namelijk extra goedkope backpacks te koop! Op dit moment bieden ze vier mooie High Peak Sherpa ‘packs’ aan die jou ondersteunen en je trip een stuk plezieriger maakt.

High Peak backpack

Vele opties en verschillende maten

De stijlvolle en vooral praktische High Peak backpack is in de kleuren zwart en blauw te verkrijgen en heeft voor beide varianten twee afmetingen, er is een 65+10 liter en een 55 + 10 liter variant. De extra tien liter is het vak van de bovenkant, die kan door zijn verstelbaarheid in hoogte tien liter groter gemaakt worden. Zo heb je de keuze tussen een flinke jongen en een bescheiden rugzak.

De complete en functionele trekking rugzak van High Peak heeft een eenvoudig rugsysteem die tot op de millimeter in hoogte verstelbaar is, zo stem je de rugzak exact af op je lengtemaat. Daarnaast heeft de rugzak voorgevormde heup en schouder banden zodat je geen last krijgt van drukpunten of zere plekken.

De Sherpa heeft twee aparte hoofdcompartimenten en twee zijvakken, een bodemvak, diverse opbergvakken, compressieriemen en een regenhoes zodat je spullen goed droog blijven. Verder is de rugzak voorzien van een drinksysteem en heeft de Sherpa materiaalbevestigingspunten zodat je er nog extra spullen aan kan hangen.

Een goede backpack voor weinig geld

Lijkt deze backpack jouw ideale reispartner? Dan heb je geluk, op dit moment is de High Peak backpack extra goedkoop te scoren bij de Lidl. Voor maar 49.99,- haal je de rugzak al in huis. Kopen? Check hier alle informatie!

Op zoek naar meer toffe en betaalbare producten? Alle andere device deals check je hier.

Reageer op artikel:
Lidl travel deal: een betrouwbare backpack met vele opties
Sluiten