Lidl device deal: stijlvolle en betaalbare espressomachine van Miletta

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een stijlvolle espressomachine gevonden van Melitta bij de Lidl. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Lidl: Melitta espressomachine

Je dag beginnen met een goede kop koffie of een sterke espresso is eigenlijk wel essentieel voor een de start van een goede dag! Uiteraard staat een mooie koffiemachine goed in je keuken en kun je ook je gasten trakteren op een goede bak pleur! Bij de Lidl verkopen ze nu een stijlvolle espressomachine van het mer Melitta die ook nog eens goed te betalen is.

Miletta espressomachine

Een stijlvolle machine die de verste koffie zet

Uiteraard moet een koffiezetapparaat er wel een beetje mooi uitzien, hij moet wel in je keuken passen natuurlijk! Dat zit met deze Melitta wel goed! De espressomachine heeft een mooi design met zwarte en zilveren kleuren!

Naast zijn goede looks is de koffiekoning goed en gemakkelijk te bedienen. De Miletta Cafeo heeft een handige Led display waar je gemakkelijk het apparaat mee bedient. Daarnaast kun je de sterkte van het zwarte goud instellen met een metalen draaischijf. Om het af te maken kun je er ook nog eens melk mee opschuimen om lekkere cappuccino’s mee te maken! Schoonmaken hoeft ook niet, het espressoapparaat beschikt over een automatisch reinigingsprogramma voor interne reiniging, ontkalking en spoeling.

Een mooie machine voor een mooie prijs

Een mooi en goed koffiezetapparaat hoeft niet duur te zijn! Dit mooie Melitta espressoapparaat kost je bij de Lidl nu 289.00,- eurootjes! Een goed apparaat met veel opties voor een scherpe prijs! Meer informatie, vind je hier.

Mocht je dat nog aan de hoge kant vinden? Dan heeft de Lidl uiteraard nog een goedkopere oplossing! Deze espressomachine kost je maar 99,- euro en doet zijn werk net zo goed! Meer info, vind je hier.

Reageer op artikel:
Lidl device deal: stijlvolle en betaalbare espressomachine van Miletta
Sluiten