Lidl klus deal: gereedschap van hoge kwaliteit voor een kleine prijs

Het nieuwe jaar staat (bijna) voor de deur en dan is het weer tijd voor goede voornemens. Stoppen met roken, minder drinken of gaan sporten worden meestal niet lang volgehouden, kap daar dus maar mee. Neem als goede voornemen een echt ‘mannelijk’ voornemen. Sla de IKEA volgend jaar over en ga zelf klussen. Haal de innerlijke klusser in jezelf naar boven met deze Lidl klus deal!

Lidl: vijf onmisbare stukken gereedschap

Om het wat makkelijker voor je te maken hebben we vandaag vijf stukken gereedschap voor je gevonden die betaalbaar en onmisbaar zijn bij het klussen.

Parkside accu-schroefboormachine

Om te beginnen hebben we een degelijke accu-schroefboormachine met bijgeleverde accu en lader, twee vliegen in één klap. De Parkside boormachine is zeer degelijk en heeft vele opties. De boormachine heeft een handige softgrip, een krachtige motor en twee versnellingen. Daarnaast zit er een handig led werklampje op de boormachine zodat je ziet wat je doet! De krachtige 20V accu gaat lang mee en heeft een snellaadstation zodat de accu binnen 60 minuten weer opgeladen is. De accu-boormachine kost 49.99,- en je vind hem hier.

Lidl: Accu-schroefboormachine

PARKSIDE PERFORMANCE® Accu 20 V (5 Ah)

Klussen is natuurlijk super leuk zolang je door kan gaan. Daarom is een extra accu altijd handig. Het is natuurlijk niet handig als je normale accu leeg is en geen andere bij de hand hebt. Daarom biedt de Lidl ook extra accu’s aan. Deze sterke Parkside accu van 20 V en 5 ah capaciteit gaat lekker lang mee. Zo kun jij nog even door tot dat de klus af is. De sterke accu kost 54.99,- en vind je hier.

Lidl accu

PARKSIDE PERFORMANCE® Accu-handcirkelzaag 20V

Wanneer we toch met hout bezig zijn kan een compacte handcirkelzaag natuurlijk niet ontbreken. Deze toffe handcirkelzaag werkt op de bekende en sterke Parkside 20 V accu en is makkelijk te gebruiken. De zaag heeft een veilige softgrip en veiligheidsschakelaar zodat je veilig en makkelijk zaagt. De zaagbladen gaan lang mee en je kan de zaag volledig afstellen op zaaghoogte en diepte. Daarnaast heeft de handcirkelzaag van de Lidl een handig ledlampje zodat je met precisie kan zagen. De zaag komt met een accu en kost 119.00,- euro en je vindt hem hier.

Lidl: handcirkelzaag

POWERFIX® Hamer low vibration

Klussen zonder hamer, tja dat wordt hem gewoon niet. Ook daarop heeft de Lidl een antwoord. Ze bieden vier verschillende hamers aan die geschikt zijn voor iedere klus. De hamers zijn zo gemaakt dat ze bij iedere slag minder vibratie veroorzaken en zo een stuk preciezer zijn. De hamers komen in vier verschillende varianten: de klauwhamer, de bankhamer, de bal pein hamer en de lathamer. De hamers kosten 12.99,- per stuk en je vind ze hier.

Hamers Lidl

POWERFIX® Gereedschap-assortiment

Om je gereedschapskist helemaal klaar te maken voor 2019 sluiten we af met het gereedschap-assortiment van Powerfix. Dit toffe pakket bevat alles wat je nodig hebt. Van schroevendraaiers naar hobymessen naar een uitklapbare Uitklapbare zeskantsleutelset. Het zit er allemaal in, is enorm degelijk en komt altijd van pas. Dit handige setje gereedschap kost 2,99 per stuk gereedschap en zo heb je alle artikelen voor 20.93,- euro! Je vind ze hier.

Hamers Lidl

Kan je niet genoeg krijgen van onze device deals? Hier check je ze allemaal

Lidl Shop

Reageer op artikel:
Lidl klus deal: gereedschap van hoge kwaliteit voor een kleine prijs
Sluiten