Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Life 17 dec 2018

Lidl travel deal: neem je geliefde mee naar de kerstmarkt in Essen

Om goed in de kerstsfeer te komen is het bezoeken van een kerstmarkt essentieel. Vandaag hebben we een buitenkansje voor je gevonden zodat je eind deze week met je geliefde een glühweintje kan drinken over de grens. In de travel deal kun je voor een prikkie naar de kerstmarkt in het Duitse Essen waar je ook overnacht.

Lidl travel deal: kerstmarkt buitenkansje

Ga er in de donkere dagen voor kerst nog even samen op uit. Ontvlucht Nederland en verras je vriendin met een spontaan reisje naar Essen. Voor een leuk bedrag zit je komende donderdag gewoon lekker in Duitsland en dat dankzij de Lidl.

Deze deal is een buitenkansje en geldt alleen nog voor 20 december. Dat neemt niet weg dat het hartstikke leuk is om te gaan. Lidl biedt voor 29,00,- een overnachting aan in het Astoria City Resort Hotel in het Duitse Essen. De stad ligt net over de grens en is vanaf november tot eind december omgetoverd tot kerststad. Op de enorme kerstmarkt van Essen vind je maar liefst 250 kramen die worden verlicht door 45.000 fonkelende lichtjes.

Naast de enorme kerstmarkt van Essen zijn er nog meer kerstmarkten om te bezoeken. Essen ligt centraal waardoor je makkelijk naar Duisburg of Oberhausen rijdt om daar de kerstsfeer te proeven.

Astoria City Resort Hotel

Je verblijft in een drie sterren hotel wat er netjes en klassiek uit ziet, een typisch Duits hotel. Binnen vijf minuten zit je bij een metrostation, wat je gemakkelijk naar de kerstmarkt brengt.

20 december

Let wel op, deze travel deal van de Lidl is een echt buitenkansje. Je kan de deal alleen nog boeken voor 20 december en er is gelimiteerd aantal plekken. Wil je er nog even tussenuit? Dan is dit de beste deal! Boeken doe je hier.

Kun je niet genoeg krijgen van onze deals? Check hier onze device deals!

Reageer op artikel:
Lidl travel deal: neem je geliefde mee naar de kerstmarkt in Essen
Sluiten