Life 14 feb 2019 Marlon Labrie

Lidl fitness deal: train je fit met de Crivit halterset

Fitness is de laatste jaren ongekend populair geworden. Mensen ‘breken de gehele tent’ af, raken kilo’s kwijt of werken aan hun conditie in de sportschool. Alleen heeft niet iedereen tijd om een aantal uurtjes in de week naar de sportschool te gaan. Gelukkig voor hen is thuis trainen ook niet meer zo lastig als het vroeger was. Ook vandaag hebben we weer een goede deal gevonden voor de thuistrainers onder ons, een halterset van het sportmerk Crivit van de Lidl.

Lidl: Crivit halterset

Thuis trainen hoeft ook geen dure grap te worden. Uiteraard betaal je geen duur sportschool abonnement en kun je (als je goed zoekt) verschillende sportapparaten voor scherpe prijzen op de kop tikken. Vandaag hebben we een betaalbare halterset in de aanbieding waarmee je jouw biceps, triceps of bijvoorbeeld schouders lekker kan trainen wanneer je maar wil!

Lidl halterset

Met deze puike halterset van Crivit creëer jij meer kracht en uithoudingsvermogen. De set bestaat uit een stang, zes halterschijven van gelakt gietijzer en twee klemmen zodat de schijven niet door je kamer heen vliegen. De halterstang weegt van zichzelf al 1,95 kilogram en met alle schijven kun je een maximum bereiken van 10,5 kilogram. De zes schijven hebben drie verschillende gewichten. Je krijgt er twee van één kilo, twee van 1,25 kilo en twee van twee kilogram.

Mocht je dat stadium qua gewicht al ontgroeid zijn, dan kun je er gewoon je eigen halterschijven aanhangen. De halterstang heeft een standaard afmeting waardoor hij geschikt voor alle schijven met een standaard boorgat van 30 mm.

Een complete set voor een scherpe prijs

Er is één ding zeker, deze set is goed voor je portemonnee. Je scoort de set voor het kleine bedrag van 16.99,- eurootjes bij de Lidl bij jouw in de buurt of je bestelt hem online op de Lidl-shop. Kopen? Meer info en foto’s vind je hier.

Wil je jouw thuisgym helemaal afmaken? Check de andere Manners fitness deals.

Reageer op artikel:
Lidl fitness deal: train je fit met de Crivit halterset
Sluiten