Sneakers, slippers en meer: Lidl fanwear voor het festivalseizoen nu te koop

Al je deze zomer allemaal festivals in je agenda had staan, dan heb je straks een hoop tijd over. De pandemie zet door alles een streep. Ondanks de aangekondigde versoepelingen, moeten we deze festivalzomer als verloren beschouwen. Je enige optie is om zelf de slingers op de te hangen en je achtertuin om te bouwen tot festivalterrein. Lidl gaat je daar in ieder geval bij helpen.

De geel blauwe supermarkt komt namelijk met hun eigen zomerse fanwear. Hiermee treedt Lidl in de voetsporen van Zeeman. De welbekende budget textielwinkel kwam eerder namelijk al met een stijlvolle basics-collectie en een wat meer fashionable fan-collectie. Hoewel de naam Zeeman overduidelijk aanwezig was, waren deze items nog redelijk stijlvol of subtiel. Lidl kiest voor een iets andere strategie.

Lidl onthult sneakers, slippers en meer

Het is fanwear en dus gaat de supermarkt er vol voor. Deze lijn is alles behalve subtiel. De collectie bestaat uit slippers, sneakers en t-shirts. Deze producten zijn er zowel voor mannen als voor vrouwen. Om het geheel af te maken, komen er ook nog unisex sportsokken. Allemaal zijn ze heel geel, heel blauw en voorzien van een flink Lidl logo.

Lidl fanwear sneakers

Maak kennis met Tropische Sjon

Lidl wil hun fanwear vooral promoten als de ideale outfit voor een festival in je achtertuin. Ze hebben zelfs een mascotte die luistert naar de naam Tropiche Sjon. Je hebt hem misschien al wel voorbij zien komen op Instagram of Facebook.

De collectie is nu te vinden in de winkels en webshop van Lidl. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten. De slippers en t-shirts kosten 4 euro en de sneakers haal je voor 15 euro in huis. Je outfit compleet maken met de witte Lidl sportsokken doe je voor een euro per paar. Een goedkopere festivaloutfit ga je niet vinden, dus wacht niet te lang. De verwachting is dat alles rap weg is.

De fanwear van Lidl

Meer sneakers

Zoek je nieuwe sneakers, maar ben je niet van plan om op deze van de Lidl te gaan lopen? Check dan hier ons sneaker weekoverzicht met daarin de vetste sneakers die nu te koop zijn.

Reageer op artikel:
Sneakers, slippers en meer: Lidl fanwear voor het festivalseizoen nu te koop
Sluiten